Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni UČENICE OŠ „ANTO ĐEDOVIĆ”, ANJA KORNJIHINA I AMINA BAHOVIĆ POSTIGLE USPJEH NA DRŽAVNOM TAKMIČENJU Treće mjesto iz biologije i italijanskog
BAR – Ule­ni­ci osnov­ne ško­le „An­to Đe­do­vić” osvo­ji­li su dvi­je na­gra­de na dr­žav­nom tak­mi­če­nju u zna­nju uče­ni­ka osnov­nih i sred­njih ško­la, ko­je je odr­ža­no u Pod­go­ri­ci. Tre­će mje­sto iz bi­o­lo­gi­je osvo­ji­la je Anja Kor­nju­hi­na, uče­ni­ca IX-1, dok je Ami­na Ba­ho­vić uče­ni­ca IX-2, osvo­ji­la tre­ću na­gra­du iz ita­li­jan­skog je­zi­ka. Anja i Ami­na je­di­ne su iz Ba­ra osvo­ji­le na­gra­de na dr­žav­nom tak­mi­če­nju u zna­nju.
- Pr­vi put sam osvo­ji­la ova­kvu na­gra­du, i to je ve­li­ki uspjeh za me­ne. Za­hva­lju­jem mom men­to­ru i mo­joj po­ro­di­ci ko­ji su me po­dr­ža­li u sve­mu - ka­že Anja Kor­nju­hi­na, či­ji je men­tor bi­la pro­fe­so­ri­ca Dra­ga­na Vuk­če­vić.
Na­gra­đe­na Ami­na Ba­ho­vić is­ti­če da joj je vr­lo dra­go što je uče­stvo­va­la na tak­mi­če­nju, te da joj je ono bi­lo div­no is­ku­stvo pod men­tor­stvom pro­fe­so­ri­ce Iva­ne Mar­ko­vić.
Pro­fe­so­ri­ca Vuk­če­vić je is­ta­kla da na­stav­nik pre­po­zna ta­len­to­va­no di­je­te na osno­vu to­ga ka­ko po­sta­vlja pi­ta­nja i ko­ja su nje­go­va in­te­re­so­va­nja, na­kon če­ga ga je po­treb­no usmje­ri­ti na pra­vi put.
- Ovo je zna­ča­jan uspjeh za bi­o­lo­ge Ba­ra, ko­ji go­di­na­ma bi­lje­že sjaj­ne re­zul­ta­te, ali pr­vi put su dva pri­zna­nja sti­gla u na­šu ško­lu. Na­sta­vi­li smo tu div­nu tra­di­ci­ju bi­o­lo­škog ak­ti­va, ko­ji ra­di već 15 go­di­na. Pr­va ba­ri­je­ra nam je bi­lo op­štin­sko tak­mi­če­nje, što smo uspje­šno pre­bro­di­li, spre­ma­li se vri­jed­no za dr­žav­no nad­me­ta­nje i uspje­li - ka­že Vuk­če­vi­će­va.Pro­fe­so­ri­ca Mar­ko­vić ka­že da je va­žno vo­lje­ti svoj po­sao, a on­da i pre­po­zna­ti vri­jed­no i ta­len­to­va­no di­je­te.
- Uz pra­vu po­dr­šku upra­ve ško­le, kao i ko­le­ga ko­ji nam iz­la­ze u su­sret, uspje­li smo da ostva­ri­mo re­zul­ta­te, a pri­pre­me su bi­le iz­u­zet­no na­por­ne. Tre­ba­lo je du­go osta­ja­ti po­sle ča­so­va, sa­te i sa­te pro­vo­di­ti u ra­du sa dje­com, pri­pre­ma­ti im ma­te­ri­ja­le. Ka­da se sve to is­ko­or­di­ni­še na pra­vi na­čin, uspjeh je za­ga­ran­to­van - ka­že Mar­ko­vi­će­va.
Ina­če, OŠ „An­to Đe­do­vić” jed­na je od naj­sa­vre­me­ni­jih i naj­bo­lje opre­mlje­nih ško­la u Cr­noj Go­ri. Pre­ma ri­je­či­ma di­rek­to­ri­ce Stan­ke Vuk­če­vić to ih oba­ve­zu­je na još bo­lje re­zul­ta­te.
- Ve­o­ma sam po­no­sna na na­stav­ni­ke i uče­ni­ke ko­ji su osvo­ji­li na­gra­de. Na­ši uče­ni­ci po­ka­za­li su za­vid­no zna­nje, i ostva­ri­li uspje­he već na op­štin­skom tak­mi­če­nju. Upra­va ško­le i ko­lek­tiv to ve­o­ma ci­je­ne - ka­za­la je Vuk­če­vi­će­va.
D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"