Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport LIGA ŠAMPIONA – DANAS I SJUTRA NA PROGRAMU PRVI MEČEVI OSMINE FINALA
Finale prije finala na „Bernabeu”
Finale prije finala na „Bernabeu”
Po­sli­je vi­še od dva mje­se­ca na­sta­vlja se Li­ga šam­pi­o­na, a pr­ve utak­mi­ce osmi­ne fi­na­la pre­sti­žnog UEFA tak­mi­če­nja bi­će od­i­gra­ne da­nas i sju­tra. Bi­će od­i­gra­na če­ti­ri me­ča, a u tri su en­gle­ski pre­stav­ni­ci, ko­ji su na sja­jan na­čin pre­bro­di­li grup­nu fa­zu. Ipak, pra­va is­ku­še­nja ih če­kaju tek sa­da u no­ka­ut run­di. To­ten­hem će ve­če­ras go­sto­va­ti to­rin­skom Ju­ven­tu­su, ko­ji ru­ši re­dom i ove se­zo­ne, iako Sta­ra da­ma ni­je na ni­vou iz pret­hod­nih. To­ri­ne­zi ima­ju naj­ve­će am­bi­ci­je u ovom tak­mi­če­nju, ali ne­će la­ko sa lon­don­skim „pi­jev­ci­ma”, po­seb­no što će na­stu­pi­ti bez Di­ba­le, Kva­dra­da, Ma­tu­i­dia i Ha­u­e­de­sa. Po­volj­na okol­nost za En­gle­ze je i što se re­vanš igra na „Vem­bli­ju” u Lon­do­nu. Ma­kar na pa­pi­ru, da­le­ko lak­ši po­sao ima­će ove se­zo­ne ne­pri­ko­sno­ve­ni li­der Pre­mi­jer li­ge, Man­če­ster si­ti. Če­ta Pe­pea Gvar­di­o­le naj­pri­je ide na no­ge švaj­car­skom Ba­ze­lu, a re­vanš ih če­ka na svom „Eti­ha­du”, gdje „gra­đa­ni” ite­ka­ko pu­ne mre­že svo­jih ri­va­la. Sju­tra će na te­ren i slav­ni Li­ver­pul, ko­ji je zi­mus ostao bez Ku­ti­nja, ali „red­si” i da­lje ima­ju sna­žan tim, ko­ji na naj­bo­lji na­čin pred­vo­de Fir­mi­no i Sa­lah, pa se por­tu­gal­skom ve­li­ka­nu Por­tu ne pi­še do­bro u ovom dvo­bo­ju. „Zma­je­vi” će uči­ni­ti sve da ve­če­ras na svom „Dra­gau” ostva­re do­bar re­zul­tat, jer zna­ju da ih po­čet­kom mar­ta na „En­fild ro­u­du” u Li­ver­pu­lu če­ka pra­vi pa­kao.
Već u ovoj fa­zi tak­mi­če­nja fud­ba­le­ri ak­tu­el­nog pr­va­ka Evro­pe Re­al Ma­dri­da i Pa­ri Sen Žer­me­na od­i­gra­će ve­li­ki meg­dan, po mno­gi­ma fi­na­le pri­je fi­na­la. Tre­nut­no u da­le­ko bo­ljoj for­mi je fran­cu­ski tim, a i isto­ri­ja je na stra­ni Pa­ri­ža­na, ko­ji su u eli­mi­na­ci­o­noj fa­zi evrop­skih tak­mi­če­nja u oba na­vra­ta eli­mi­ni­sa­li „kra­ljev­ski klub”. To se de­si­lo dav­no, naj­pri­je u Ku­pu UEFA u se­zo­ni 1992/93. PSŽ je u četvtr­fi­na­lu kao do­ma­ćin de­kla­si­rao Re­al 4:1, pa Ma­dri­đa­ni­ma tri­jumf od 3:1 u re­van­šu ni­je bi­la do­vo­ljan za pro­laz da­lje. Go­di­nu da­na ka­sni­je (1993/94), ta­ko­đe u če­tvrt­fi­na­lu Ku­pa po­bjed­ni­ka ku­po­va, Fran­cu­zi i Špan­ci su re­mi­zi­ra­li u Pa­ri­zu (1:1), ali je tim sa „Par­ka prin­če­va” u Ma­dri­du sla­vio 1:0. Ipak, u no­vi­joj isto­ri­ji Re­al je bo­lji. Pret­pro­šle se­zo­ne igra­li su u is­toj gru­pi, a u Pa­ri­zu ni­je bi­lo go­lo­va, dok su u re­van­šu po­bi­je­di­li Ma­dri­đa­ni (1:0). Ipak, u ovom tre­nut­ku te­ško je re­ći ko je iz­ra­zi­ti fa­vo­rit. Re­al je za vi­kend de­kla­si­rao So­si­je­dad uz bli­sta­vu par­ti­ju Kri­sti­ja­na Ro­nal­da, tro­stru­kog strel­ca, ko­ji je je­se­nas bio ne­pre­po­zna­tljiv, ali je či­ni se u pra­vom tre­nut­ku vra­tio for­mu, pa Nej­ma­ra i dru­go­ve če­ka te­žak za­da­tak ve­če­ras na „San­tja­go Ber­na­be­uu”. U sva­kom slu­ča­ju spek­takl je za­ga­ran­to­van, po­što obje eki­pe ga­je iz­ra­zi­to na­pa­dač­ki fud­bal.
Pr­ve utak­mi­ce osmi­ne fi­na­la LŠ na pro­gra­mu su 13, 14, 20. i 21. fe­bru­a­ra, a re­van­ši 6, 7, 13. i 14. mar­ta. Fi­na­le elit­nog tak­mi­če­nja igra­će se 26. ma­ja na Olim­pij­skom sta­di­o­nu u Ki­je­vu.
R.Pa­pić

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"