Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mariju nude status svjedoka saradnika * Dali podršku srpskom narodu * Eraković nije prijavio imovinu * Brajovića ne mogu spasiti ni najbolji svjetski advokati * Nikoga nećemo pitati za dozvolu da kupimo S-400 * Bogataško državljanstvo * Papagalo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RANKO KRIVOKAPIĆ, čelnik SDP-a:
Nezavisnost bez demokratije ne znači ništa do otvorena vrata za populizam, bolest modernog društva i zarobljenu državu.

Vic Dana :)

Dvoje komšija razgovaraju telefonom:
- Noćas je bilo grozno nevrijeme. Je li ti velika šteta na krovu ?
- Nemam pojma, još uvijek ne mogu naći krov!


Počela djevojka da se dopisuje na sms čatu. Kaže on:
• Opiši sebe.
Ona:
• Plavuša sam...
On:
• A oči?
Ona:
• Imam!


Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FUDBALSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE POČELA PRIPREME ZA START U LIGI NACIJA
Nikad više problema
Petković i Mijatović na jučerašnjem treningu Nikad više problema Nekoliko fudbalera pod znakom pitanja, Stevan Jovetić definitivno otpao. Na prvom treningu samo 11 igrača. Golman Danijel Petković smatra da su „crveni” u teškoj grupi, ali je optimista
Naj­bo­lja fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re po­če­la je ju­če pri­pre­me za me­če­ve UEFA Li­ge na­ci­ja pro­tiv Ru­mu­ni­je (Plo­e­šti, 7. sep­tem­bar) i Li­tva­ni­je (Pod­go­ri­ca 10. sep­tem­bar). Me­đu­tim, pro­ble­ma za struč­ni štab ima do­sta, mo­žda i naj­vi­še ot­ka­ko je na kor­mi­lu Lju­bi­ša Tum­ba­ko­vić. Go­to­vo je iz­vje­sno da će ka­pi­ten Ste­van Jo­ve­tić pro­pu­sti­ti pr­vi mečeve sa Ru­mu­ni­ma i Litvancima, a kako saznajemo ovog septembra neće ni doći u Podgoricu. Vje­ro­vat­no u ti­mu ne­će bi­ti ni Mar­ka Ve­šo­vi­ća (po­vre­da ko­lje­na), a pod zna­kom pi­ta­nja su Mar­ko Jan­ko­vić zbog po­vre­de zad­nje lo­že, kao i Žar­ko To­ma­še­vić, ko­ji ni­je na­stu­pio na po­sled­njoj utakcimi svog ti­ma. Alek­san­dar Šće­kić se po­vri­je­dio na me­ču Par­ti­za­n - Be­šik­ta­š u Is­tan­bu­lu, na gla­vi ima kop­če i sa­mim tim i on je ne­iz­vje­stan, bez ob­zi­ra što je si­noć od­ra­dio tre­ning. Ako se to­me do­da da Fa­tos Be­ći­raj ne­ma klub a sa­mim tim ni utak­mi­ca, a i da Ni­ko­la Vuk­če­vić još uvi­jek ne igra u svom no­vom klu­bu Le­van­teu, on­da je ja­sno da Tum­ba­ko­vi­ća na star­tu pri­pre­ma mu­či gla­vo­bo­lja.
– Ima po­vre­da, još se ni­je­smo oku­pi­li svi i ne zna­mo ko de­fi­ni­tiv­no ot­pa­da, a ko mo­že da igra. Na­dam se da će­mo bi­ti sprem­ni za te dvi­je utak­mi­ce – re­kao je na ju­če­ra­šnjem oku­plja­nju u Kam­pu na Sta­rom aero­dro­mu gol­man „cr­ve­nih” Da­ni­jel Pet­ko­vić.

Pred cr­no­gor­skim fud­ba­le­ri­ma je ovog sep­tem­bra jed­no pot­pu­no no­vo tak­mi­če­nje – UEFA li­ga na­ci­ja. Od­i­gra­će „cr­ve­ni” šest utak­mi­ca i na­sto­ja­ti da ostva­re što bo­lji re­zul­tat.
– Ovo je za­mje­na za pri­ja­telj­ske utak­mi­ce, ali na­rav­no da ovo tak­mi­če­nje ima ne­ki cilj. Bit­no je da u ove dvi­je utak­mi­ce, sa Ru­mu­ni­jom i Li­tva­ni­jom, pru­ži­mo mak­si­mum – ka­zao je Da­ni­jel Pet­ko­vić.
Gol­man fran­cu­skog Lo­ri­je­na po­tom je pri­čao o gru­pi, u ko­joj se osim ove tri re­pre­zen­ta­ci­je na­la­zi i se­lek­ci­ja Sr­bi­je.
– Ima­mo do­sta te­šku gru­pu, Ru­mu­ni­ja i Sr­bi­ja su iz­u­zet­no kva­li­tet­ne eki­pe. Sr­bi­ja ni­je na­pra­vi­la ne­ki ve­li­ki uspjeh na Svjet­skom pr­ven­stvu, ali i sa­mo igra­nje im je da­lo ve­li­ko sa­mo­po­u­zda­nje. Mo­ra se do­bi­ti sva­ka utak­mi­ca da bi na kra­ju bi­li pr­vi u gru­pi.
I pro­šli ci­klus kva­li­fi­ka­ci­ja za Svjet­sko pr­ven­stvo u Ru­si­ji, Cr­na Go­ra je po­če­la du­e­lom sa Ru­mu­ni­jom.
– Sje­ća­mo se Ru­mu­ni­je iz pro­šlog ci­klu­sa. Mi­slim da nam ta se­lek­ci­ja le­ži, na­dam se da će­mo ostva­ri­ti po­bje­du.
Sa ko­li­ko bi­ste bi­li za­do­volj­ni bo­do­va iz pr­ve dvi­je utak­mi­ce?
– Ne­ka bu­du dvi­je po­bje­de, ma­da je pr­va utak­mi­ca uvi­jek i naj­te­ža. Vje­ru­jem u šest bo­do­va.
Pet­ko­vić stan­dard­no bra­ni u Lo­ri­je­ni, a na pi­ta­nje da li je za­do­vo­ljan svo­jom for­mom, od­go­vo­rio je:
– Mo­ja for­ma je do­bra, eki­pa je od­lič­no kre­nu­la. Ostva­ri­li smo tri po­bje­de i dva re­mi­ja. U vr­hu smo ta­be­le, na­dam se da će­mo na­sta­vi­ti u tom rit­mu – po­ru­čio je Da­ni­jel Pet­ko­vić.


Na tre­nin­gu je­da­na­e­sto­ri­ca

Na pr­vom tre­nin­gu, ko­ji je ju­če odr­žan na te­re­nu Kam­pa FSCG, se­lek­tor Lju­bi­ša Tum­ba­ko­vić i nje­gov struč­ni štab ima­li su na ras­po­la­ga­nju sa­mo 11 igra­ča. Tre­ni­ra­li su gol­ma­ni Da­ni­jel Pet­ko­vić (Lo­ri­jen) i Mi­lan Mi­ja­to­vić (Bu­duć­nost) i igra­či: Bo­ris Ko­pi­to­vić (Ču­ka­rič­ki), Ri­sto Ra­du­no­vić (Astra); Alek­san­dar Šće­kić (Par­ti­zan), Žar­ko To­ma­še­vić (Osten­de), Dar­ko Zo­rić (Ču­ka­rič­ki), Vu­kan Sa­vi­će­vić (Slo­van Bra­ti­sla­va), Se­ad Hak­ša­ba­no­vić (Ma­la­ga), Alek­san­dar Bo­lje­vić (Va­sland Be­ve­ren) i Fa­tos Be­ći­raj (Me­he­len).
„Cr­ve­ni” će pri­pre­me na­sta­vi­ti da­nas, a no­vi tre­ning za­ka­zan je za 18 sa­ti...D.P.


Kre­nu­li i mla­di

Pri­pre­me je ju­če po­če­la i mla­da fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re. Se­lek­to­ru Mo­ja­šu Ra­do­nji­ću na pr­vom tre­nin­gu se ja­vi­lo de­vet igra­ča, a kom­ple­ti­ra­nje na­ci­o­nal­nog ti­ma is­pod 21 go­di­ne oče­ku­je se da­nas.
Pod­sje­ća­mo, „cr­ve­ni” će 6. sep­tem­bra u Nik­ši­ću igra­ti pri­ja­telj­ski meč sa Fran­cu­skom, a tri da­na ka­sni­je, na istom sta­di­o­nu ukr­sti­će ko­plja sa Bu­gar­skom, u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za Evrop­sko pr­ven­stvo.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"