Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mariju nude status svjedoka saradnika * Dali podršku srpskom narodu * Eraković nije prijavio imovinu * Brajovića ne mogu spasiti ni najbolji svjetski advokati * Nikoga nećemo pitati za dozvolu da kupimo S-400 * Bogataško državljanstvo * Papagalo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RANKO KRIVOKAPIĆ, čelnik SDP-a:
Nezavisnost bez demokratije ne znači ništa do otvorena vrata za populizam, bolest modernog društva i zarobljenu državu.

Vic Dana :)

Dvoje komšija razgovaraju telefonom:
- Noćas je bilo grozno nevrijeme. Je li ti velika šteta na krovu ?
- Nemam pojma, još uvijek ne mogu naći krov!


Počela djevojka da se dopisuje na sms čatu. Kaže on:
• Opiši sebe.
Ona:
• Plavuša sam...
On:
• A oči?
Ona:
• Imam!


Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport OFK TITOGRAD I SUTJESKA REMIZIRALI U POSLEDNJOJ UTAKMICI 6. KOLA TELEKOM PRVE CRNOGORKE LIGE
Derbi za zaborav
Derbi za zaborav
Der­bi za za­bo­rav od­i­gra­li su li­der Pr­ve Te­le­kom cr­no­gor­ske li­ge, OFK Ti­to­grad i ak­tu­el­ni šam­pi­on, Su­tje­ska. Do­ma­ći mo­gu bi­ti za­do­volj­ni­ji iz dva raz­lo­ga. Pr­vi je što su za­dr­ža­li pred­nost u od­no­su na pra­ti­o­ce, a dru­gi jer su ju­če na­stu­pi­li bez pet stan­dard­nih pr­vo­ti­ma­ca (Ra­du­le Živ­ko­vić, Pje­ter Ljulj­đu­raj, Jo­van Ni­ko­lić, Zdrav­ko Pa­mić i Mar­ko Pa­vi­će­vić), pa su se or­jen­ti­sa­li is­klju­či­vo na ču­va­nje svog go­la.
– Od mo­jih fud­ba­le­ra sam u pr­vom po­lu­vre­me­nu vi­dio an­ti­pro­pa­gan­du fud­ba­la. Isti­na je da smo igra­li bez pet stan­dard­nih pr­vo­ti­ma­ca, da prak­tič­no ni­smo ima­li ve­znih igra­ča i da je je­di­no što smo mo­gli ura­di­ti je da se bo­ri­mo, ali u pr­vih 45. mi­nu­ta ni­smo ni to ra­di­li. Re­kao sam igra­či­ma na po­lu­vre­me­nu da mo­že­mo odr­ža­ti „nu­lu”. Uspje­li smo u to­me, čak da smo bi­li pri­seb­ni­ji u fi­ni­šu mo­gli smo iz kon­tra­na­pa­da ugro­zi­ti gol Su­tje­ske. Od­la­zi­mo na pa­u­zu kao li­de­ri. Pri­mi­li smo sa­mo je­dan gol u šest me­če­va, ta­ko da mo­ra­mo bi­ti za­do­volj­ni – re­kao je šef struč­nog šta­ba OFK Ti­to­gra­da, Igor Pa­mić, či­ji iza­bra­ni­ci u po­sled­nje tri utak­mi­ce ni­su pri­mi­li gol.
Nik­ši­ća­ni su ima­li ve­ći po­sjed lop­te, ali ni­su uspje­li da pro­bi­ju bun­ker „cr­ve­nih”, od­no­sno ni­su stvo­ri­li ni jed­nu sto­po­stot­nu pri­li­ku. Žar­ko Gr­bo­vić je u 12. mi­nu­tu, na­kon do­brog so­lo pro­do­ra osta­vio lop­tu Ša­le­ti Kor­di­ću na ivi­ci še­sna­e­ster­ca, a na­pa­dač ak­tu­el­nog šam­pi­o­na je u gu­žvi tra­lja­vo šu­ti­rao. Na is­te­ku pr­vih po­la sa­ta igre Mi­loš Vu­čić je cen­tri­rao sa de­sne stra­ne, Alek­sa Ma­ri­šić ni­je do­bro za­hva­tio lop­tu gla­vom. Tek što je po­če­lo dru­go po­lu­vri­je­me isti igrač je oštrim udar­cem sa 20 me­ta­ra pri­mo­rao Da­mi­ra Lju­lja­no­vi­ća da se opru­ži ko­li­ko mo­že i od­bi­je lop­tu u kor­ner. Vu­čić je iz ugla cen­tri­rao na dru­gu sta­ti­vu, Lu­ka Mer­do­vić vra­tio lop­tu pred gol, a Ste­fan Lon­čar je gla­vom pre­ba­cio pre­ko preč­ke. Mi­loš Vu­čić je u 77. mi­nu­tu, na­kon du­plog pa­sa sa Ste­fa­nom Lon­ča­rom, šu­ti­rao sna­žno is­ko­sa sa de­sne stra­ne, ali je Lju­lja­no­vi­ća bio do­bro po­sta­vljen.
– Ka­da po­gle­da­te sta­ti­stič­ke pa­ra­me­tre, kao što su po­sjed lop­te, udar­ci na gol i kor­ne­ri, la­ko se do­la­zi do za­ključ­ka da smo bi­li bo­lji tim. Te­ško je i kva­li­tet­ni­jim eki­pa od nas da igra­ju pro­tiv ri­va­la ko­ji 90. mi­nu­ta sto­ji iza lop­te. Ne­mam šta da za­mje­rim mo­jim igra­či­ma, osim što mo­žda ni­smo bo­lje za­vr­ši­li dvi­je–tri ak­ci­je, gdje smo mo­gli do go­la. Osta­lo su od­ra­di­li ko­rekt­no – ka­zao je na­kon me­ča šef struč­nog šta­ba Su­tje­ske, Ni­ko­la Ra­ko­je­vić.N.J.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"