Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mariju nude status svjedoka saradnika * Dali podršku srpskom narodu * Eraković nije prijavio imovinu * Brajovića ne mogu spasiti ni najbolji svjetski advokati * Nikoga nećemo pitati za dozvolu da kupimo S-400 * Bogataško državljanstvo * Papagalo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RANKO KRIVOKAPIĆ, čelnik SDP-a:
Nezavisnost bez demokratije ne znači ništa do otvorena vrata za populizam, bolest modernog društva i zarobljenu državu.

Vic Dana :)

Dvoje komšija razgovaraju telefonom:
- Noćas je bilo grozno nevrijeme. Je li ti velika šteta na krovu ?
- Nemam pojma, još uvijek ne mogu naći krov!


Počela djevojka da se dopisuje na sms čatu. Kaže on:
• Opiši sebe.
Ona:
• Plavuša sam...
On:
• A oči?
Ona:
• Imam!


Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FLEŠ
SR­BI­JA
Ba­je­vić sa­vjetuje Kr­sta­ji­ća?

Mla­den Kr­sta­jić će ipak do­bi­ti „men­to­ra“, - Dušana Bajevića ako is­ku­sni struč­njak ko­jem je Fud­bal­ski sa­vez Sr­bi­je po­nu­dio tu ulo­gu od­lu­či da se vra­ti u srp­ski fud­bal. Po­sle Mun­di­ja­la u Ru­si­ji špe­ku­li­sa­lo se da će Kr­sta­ji­će­vi sa­vet­ni­ci po­sta­ti Mi­lo­rad Ko­sa­no­vić i Re­šad Ku­no­vac, ali je to ubr­zo de­man­to­va­no, a sa­da je ta ulo­ga po­nu­đe­na Du­šanu Ba­je­vi­ću, ob­ja­vio je „Blic­sport“. Ba­je­vić je na op­šte iz­ne­na­đe­nje pri­je ne­ko­li­ko da­na na­pu­stio di­rek­tor­sku fun­ki­ju u AEK-u, po­sle pla­sma­na atin­skog klu­ba u Li­gu šam­pi­o­na i ozbilj­no raz­mi­šlja da pri­hva­ti po­ziv Fud­bal­skog sa­ve­za Sr­bi­je.
Ako se to do­go­di, Ba­je­vić bi se po­sle vi­še od jed­ne de­ce­ni­je vra­tio u srp­ski fud­bal. Pod­sje­ća­mo, 69-go­di­šnji Mo­sta­rac je u se­zo­ni 2006/07. vo­dio Cr­ve­nu zve­zdu, a klub je na­pu­stio na ne­sva­ki­da­šnji na­čin. Po­sle po­vi­ka sa tri­bi­na „Du­ša­ne od­la­zi“, to­kom utak­mi­ce sa Voj­vo­di­nom, Ba­je­vić je na­pu­stio te­ren sre­di­nom dru­gog po­lu­vre­me­na i po­tom pod­nio ostav­ku.


AN­DER­LEHT
Pro­pao tran­sfer Mar­ko­vi­ća

La­zar Mar­ko­vić je u ve­li­kim pro­ble­mi­ma. Ne­ka­da­šnjem ka­pi­te­nu Par­ti­za­na i po­vre­me­nom re­pre­zen­ta­tiv­cu Sr­bi­je po­sled­njeg da­na pre­la­znog ro­ka pro­pao je tran­sfer u An­der­leht. Sa­mim tim, La­zar će i da­lje osta­ti u Li­ver­pu­lu, gdje će, ka­ko stva­ri sto­je, do zim­skog pre­la­znog ro­ka, sa­mo tre­ni­ra­ti, jer ni­je u pla­no­vi­ma Jir­ge­na Klo­pa.
En­gle­ski me­di­ji su ra­ni­je pre­nije­li da su Li­ver­pul i An­der­leht po­sti­gli do­go­vor po ko­jem će klub iz Bri­se­la ku­pi­ti Mar­ko­vi­ća za 3,25 mi­li­o­na eura i 50 od­sto od na­red­nog tran­sfe­ra. La­zar je u pe­tak ot­pu­to­vao u Bri­sel na za­vr­šne pre­go­vo­re o lič­nim uslo­vi­ma, ali do kra­ja pre­la­znog ro­ka ni­je uspio da se do­go­vo­ri sa čel­ni­ci­ma An­der­leh­ta.


BO­SNA I HER­CE­GO­VI­NA
„Zma­je­vi“ po­či­nju pri­pre­me

Utak­mi­com sa Sje­ver­nom Ir­skom, ko­ja se igra 8. sep­tem­bra, se­lek­ci­ja Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne po­či­nje no­vo UEFA tak­mi­če­nje, Li­ga na­ci­ja. Naj­bo­lji fud­ba­le­ri te ze­mlje oku­pi­će se da­nas na Ili­dži i prak­tič­no po­če­ti pri­pre­me za taj meč.
Pod­sje­ća­mo, na spi­sku se­lek­to­ra Ro­be­rat Pro­si­neč­kog na­la­ze se: Ve­dran Kjo­sev­ski (Že­lje­zni­čar), Ibra­him Še­hić (Er­zu­rum­spor), Ke­nan Pi­rić (Ma­ri­bor), Dar­ko To­do­ro­vić (Salc­burg), Og­njen Vra­nješ (An­der­leht), To­ni Šu­njić (Di­na­mo Mo­skva), Er­min Bi­čak­čić (Ho­fen­hajm), Er­vin Zu­ka­no­vić (Đe­no­va), El­dar Či­vić (Spar­ta), Bo­jan Na­stić (Genk), Mu­ha­med Be­šić (Ever­ton), Goj­ko Ci­mi­rot (Stan­dard), Mi­ra­lem Pja­nić (Ju­ven­tus), El­vis Sa­rić (Su­von), Ra­de Kru­nić (Em­po­li), Go­ran Za­ka­rić (Par­ti­zan), Ha­ris Du­lje­vić (Di­na­mo), Edin Vi­šća (Ba­sak­še­hir), Edin Dže­ko (Ro­ma), Ke­nan Ko­dro (Ko­pen­ha­gen), Sa­njin Pr­cić (Le­van­te), De­ni Mi­lo­še­vić (Ko­ni­ja­spor) i Ri­ad Ba­jić (Ba­sak­še­hir).

RAD­NIK SUR­DU­LI­CA
Do­dić oti­šao sa klu­pe

Fud­bal­ski klub Rad­nik iz Sur­du­li­ce spo­ra­zum­no je ras­ki­nuo ugo­vor sa tre­ne­rom Mla­de­nom Do­di­ćem. Do­dić je od­la­zi na­kon što je u pr­vih šest ko­la Su­per­li­ge sa Rad­ni­kom za­bi­lje­žio dvi­je po­bje­de, od ko­jih je jed­na nad Par­ti­za­nom (1:0) na star­tu pr­ven­stva, uz če­ti­ri po­ra­za, a tri uza­stop­na.
Ovaj struč­njak je u Rad­nik sti­gao pri­je ne­što vi­še od dva mje­se­ca umje­sto Si­ma Kru­ni­ća ko­ji je pre­u­zeo Ču­ka­rič­ki.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"