Jirgen Klop / EPA-EFE-FOTO: EPA/DANIEL HAMBURY
15/12/2023 u 11:50 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Klop stao u zaštitu mladih fudbalera

Liverpul u poslednjem kolu Lihe Evrope izgubio od Rojal Uniona

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da neće suditi o svojim mladim fudbalerima na osnovu njihovog učinka i poraza u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope. „Redsi“ su u četvrtak izgubili u Briselu od Rojal Uniona sa 1:2, a njamčki stručnjak je promijenio sastav kako bi šansu dao mlađim igračima, ali i odmorio prvotimce za predstojeći derbi protiv Mančester junajteda.

-Potpuno sam promiješao tim, tako da mislim da su promjene koje smo napravili, količina izmena, bili previše za ritam. Nikada ne bih sudio o igraču posle ovakve utakmice i rekao da očigledno nije dovoljno dobar ili nešto slično. Znam koliko su dobri jer ih svakodnevno gledam na treningu, a ovo je bilo važno iskustvo - rekao je Klop, a prenio Skaj.

U prvom timu bili su igrači iz akademije Ben Douk, Kejd Gordon, Luk Čembers i Konor Bredli, a prvi gol u seniorskoj konkurenciji postigao je Džarel Kvansa.

-Mislim da nijedna karijera nije počela bez ovakvih utakmica u kojima morate da se mučite, u kojima morate da se borite, da preživite... Za neke je ovo bilo vrlo važno iskustvo, a za druge je bilo dobro za ritam. Vidio sam i dobru igru – poručio je Klop.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:56