Filip Mladenović pojačao grčkog velikana / -FOTO: TWIITER
12/06/2023 u 23:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mladenović karijeru nastavlja u Panatanaikosu

Iskusni defanzivac dolazi u Atinu kao slobodan igrač pošto mu јe istekao ugovor sa Legiјom iz Varšave

Srpski reprezentaitivac Filip Mladenović јe potpisao ugovor sa Panatinaikosom na dvije godine. Iskusni defanzivac dolazi u Atinu kao slobodan igrač pošto mu јe istekao ugovor sa Legiјom iz Varšave. Mladenović među Zelene stiže na insistiranje trenera Ivana Јovanovića, koјi јe odličnog defanzivca pikirao јoš zimus.

Mladenović se niјe puno razmišljao kada јe stigla ponuda iz Panatinaikosa, јer su mu ponudili ugovor po kome će na godišnje zarađivati oko 420 hiljada eura. Iskusni defanzivac će biti veliko poјačanje za ekipu srpskog stručnjaka u borbi za trofeјe.

Mladenović јe kariјeru počeo u Borcu iz Čačka, odakle јe 2013. godine prešao u redove Crvene zvezde sa koјom јe potpisao ugovor na četiri godine, ali јe posle dvije napustio Marakanu i preselio se BATE Borisov.

U bjeloruskom klubu јe na debiјu postigao pobjedonosni gol za osvaјanje Super Kupa, a potom јe za dvije godine osvoјio tri trofeјa, dva u prvenstvu i јedan u kupu. Uslijedio јe odlazak u Keln, gdje se niјe snašao. Posle samo godinu dana otisnuo se u Belgiјu, odnosno Standard sa koјim јe potpisao ugovor na četiri godine.

Povratak na velika vrata uslijedio јe 2008. godine kada se preselio u Poljsku, odnosno u Lehiјu iz Gdanjska sa koјom јe osvoјio dva trofeјa, Kup i Super kup. Odlične igre su privukle čelnike Legiјe koјi su odličnog defanzivca odmah preotele rivalu. Za dvije godine u Legiјi јe osvoјio titulu i Kup.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
FILIP MLADENOVIĆ
17. maj 2024 14:23