Dom zdravlja ”Nova ”Varoš” / - LAZAR RUZIC
25/07/2023 u 15:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

EU i UNICEF donirali 11 klima Domu zdravlja Glavnog grada

Od četvrtka 27. jula izabrani pedijatri Doma zdravlja Glavnog grada će nastaviti svoj redovan rad u zdravstvenom objektu "Nova Varoš"

Doma zdravlja Glavnog grada dobio jedanaest novih klima uređaja od Evropske unije i UNICEF-a za zdravstveni objekat "Nova Varoš", u kojem je nedavno došlo do kvara na centralnom sistemu klimatizacije.

- Ovi uredjaji ce značajno poboljšati uslove pacijenata i olakšati rad medicinskog osoblja tokom toplih dana. Ovo je još jedan primjer kako podrška organizacija poput EU i UNICEF-a moze doprinijeti poboljšanju zdravstvene zaštite i kvaliteta života zajednice - navodi se u saopštenju Doma zdravlja Glavnog grada.

Od četvrtka 27. jula izabrani pedijatri Doma zdravlja Glavnog grada će nastaviti svoj redovan rad u zdravstvenom objektu "Nova Varoš", dok ce za dane vikenda od 7 do 21 časova izabrani pedijatri pruzati usluge nasim najmladjim gradjanima u ZO "Blok V", ističu u podgoričkom domu zdravlja i najavlju osposobljavanje za nesmetan rad i ostalog dijela objekta DZ "Voba Varoš".

- Svaka inicijativa koja ima za cilj poboljsanje zdravstvene zastite i pruzanje boljih uslova pacijentima zasluzuje zahvalnost i podrsku. Hvala jos jednom EU i UNICEF-u na ovako vaznom doprinosu - ističe se u saopštenju DZ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 21:43