Мјесто увиђаја / -Мјесто увиђаја
05/05/2021 u 06:15 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Малољетник вршњака убо ножем испред школе у Рожајама

Тужилац је утврдио да нема елемената кривичног дјела покушај убиства, већ наношење лаке тјелесне повреде, а осумњиченом малољетнику је одредио задржавање од 72 сата, сазнају дневне новине „Дан”

У тучи која се јуче, око 10 сати, догодила у дворишту Основне школе „25. мај” у Рожајама повријеђен је малољетник, којег је ножем у предјелу лијеве руке убо његов вршњак. Повријеђеном малољетнику је указана прва помоћ у Хитној служби у Рожајама, а потом је превезен у Општу болницу Беране, гдје је задржан. Према информацијама из Основног државног тужилаштва, тинејџери су се посвађали, а након краће препирке један малољетник је вршњака убо ножем у лијеву руку наносећи му посјекотину. Према незваничним информациjама, након што је ранио вршњака, осумњичени малољетник jе побjегао, али jе убрзо ухапшен и приведен у Одјељење безбједности, гдје је задржан. На терет му се ставља кривично дјело тешка тјелесна повреда. Увиђај на лицу мјеста обавио је основни државни тужилац Алдин Калач са извиђајном екипом.

У консултацијама са Вишим државним тужилаштвом у Бијелом Пољу одлучено је да овај случај буде у надлежности основног тужиоца у Рожајама. Тужилац је утврдио да нема елемената кривичног дјела покушај убиства, већ наношење лаке тјелесне повреде, а осумњиченом малољетнику је одредио задржавање од 72 сата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 06:53