Лого ДПС-а / - ДПС
12/08/2021 u 15:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Кривокапић и Абазовић демантуjу себе за мање од 24 сата

Позиваjу Кривокапића и Абазовића да поднесу оставке и да, како су рекли, поштеде jавност, оваквих сценариjа гдjе циjела Црна Гора свjедочи њиховоj неспособности

Информациjа да jе премиjер Здравко Кривокапић тражио да се приjедлог Закона о попису нађе хитно на дневном реду jош jедан jе доказ да jе принцип обмане грађана од предсjедника Владе и његовог потпредсjедника Дритана Абазовића кључно обиљежjе рада ове Владе - оциjенили су из Демократске партиjе социjалиста.

Истичу да су "под притиском Демократског фронта и Српске православне цркве, а у страху од потенциjалног губитка функциjа, Абазовић и Кривокапић успjели да демантуjу сами себе у року од 24 сата".

- Иако jе друштво погођено рапидним растом циjена, рекордном незапосленошћу и новим таласом корона вируса, Кривокапић и Абазовић и даље замаjаваjу грађане и jедино се баве темама коjе немаjу никакав утицаj на рjешавање нагомиланих проблема. Сваки нови потез само показуjе да jедино што интересуjе ову Владу jе што дужи останак на власти без обзира на катастрофалан учинак - казали су из ДПС-а.

Позиваjу премиjера Кривокапића и вицепремиjера Абазовића да поднесу оставке и да, како су рекли, "поштеде jавност, а и себе оваквих jадних сценариjа гдjе циjела Црна Гора свjедочи њиховоj неспособности, превртљивости и немогућности да стану чак и иза сопствених риjечи".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 20:43