Демократска партија социјалиста / - фото: ДПС
15/02/2022 u 17:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Партијска реформа има задовољавајућу динамику, усвоjен План активности органа партиjе

Заjеднички jе констатовано да партиjска реформа има задовољаваjућу динамику, али и наглашено да jе од изузетне важности сам процес довести до краjа на квалитетан и темељан начин

У сусрет одржавању Изборне конференциjе ДПС у Моjковцу, jуче су одржане сjеднице Извршног и Општинског одбора наше партиjе коjом jе предсjедавао генерални секретар ДПС-а и координатор Александар Богдановић, саопштено је из Демократске партије социјалиста.

- Заjеднички jе констатовано да партиjска реформа има задовољаваjућу динамику, али и наглашено да jе од изузетне важности сам процес довести до краjа на квалитетан и темељан начин. На сjедници су сви присутни чланови упознати са Одлуком Главног одбора партиjе о расписивању избора на општинском нивоу партиjе, Статутарном одлуком и Упутством о начину организовања избора на локалном нивоу. Jедногласном одлуком свих присутних чланова, усвоjен jе предложени План активности органа партиjе у сусрет партиjским изборима у Општинском одбору ДПС Моjковац - саопштено је 

Додају да је такође, усвоjена Одлука о броjу и начину избора представника Изборне конференциjе као и План одржавања састанака по мjесним одборима.

- Осим горе наведеног на сjедници су разматрана актуелна политичка питања у општини и генерално политичка ситуациjа у земљи - закључили су из ДПС-а. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 22:31