Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika UPRKOS PRAVOSNAŽNOJ PRESUDI, BIVŠI ŠEF KOLAŠINSKE POLICIJE ZLATKO MALIKOVIĆ RAZRIJEŠEN DUŽNOSTI
Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu
Maliković Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu
Di­rek­tor Upra­ve po­li­ci­je Slav­ko Sto­ja­no­vić smi­je­nio je na­čel­ni­ka ko­la­šin­ske po­li­ci­je Zlat­ka Ma­li­ko­vi­ća od­mah na­kon što je sa­da već biv­ši na­čel­nik do­bio pra­vo­sna­žnu pre­su­du ko­jom je do­bio spor pro­tiv Upra­ve po­li­ci­je, a sud je ta­kvu od­lu­ku do­nio upra­vo zbog ra­ni­je od­lu­ke Slav­ka Sto­ja­no­vi­ća da ga smi­je­ni sa funk­ci­je ko­man­dan­ta po­seb­ne je­di­ni­ce. Sud je do­nio od­lu­ku da Ma­li­ko­vić mo­ra bi­ti vra­ćen na istu funk­ci­ju ili na mje­sto u ran­gu nje­go­vog či­na. Umje­sto to­ga, Ma­li­ko­vić je do­bio rje­še­nje o ra­zr­je­še­nju sa do­sa­da­šnje funk­ci­je. On je tu­žio Upra­vu po­li­ci­je zbog mo­bin­ga i dis­kri­mi­na­ci­je. Sud je od­ba­cio te op­tu­žbe, ali je pre­su­dio u ko­rist Ma­li­ko­vi­ća kva­li­fi­ku­ju­ći nje­go­vu ta­da­šnju smje­nu kao pro­tiv­prav­ni po­stu­pak i do­nio rje­še­nje da mo­ra bi­ti vra­ćen na sta­ru funk­ci­ju.
Sa­da već biv­ši na­čel­nik ko­la­šin­ske po­li­ci­je tvr­dio je to­kom su­đe­nja da je usme­nom na­red­bom di­rek­to­ra po­li­ci­je Slav­ka Sto­ja­no­vi­ća ras­po­re­đen na mje­sto na­čel­ni­ka ko­la­šin­ske po­li­ci­je. On je ka­zao da ni­ka­da ni­je do­bio rje­še­nje o ras­po­re­đi­va­nju na to mje­sto i da je po­gre­šna ka­drov­ska po­li­ti­ka po­li­ci­je uzrok ta­kvog po­stu­pa­nja. 
– Ta­ko sad ima­te si­tu­a­ci­ju da se na jed­nom rad­nom mje­stu na­la­ze dva čo­vje­ka jer je biv­ši na­čel­nik ko­la­šin­ske po­li­ci­je Mi­lo­rad Šu­ko­vić for­mal­no i da­lje na tom mje­stu – re­kao je Ma­li­ko­vić na su­đe­nju. 
U to­ku spo­ra je ka­zao i da je či­tav rad­ni vi­jek pro­veo u spe­ci­jal­nim je­di­ni­ca­ma, te da je po­seb­na je­di­ni­ca za go­di­nu da­na, ko­li­ko je bio na nje­nom če­lu, ostva­ri­la naj­bo­lje re­zul­ta­te od kad po­sto­ji i da ni­je po­sto­jao ni­ka­kav raz­log za nje­go­vu smje­nu. 
On je tra­žio 2.800 eura kao na­kna­du za pre­tr­plje­ne du­šev­ne bo­lo­ve.
Na­kon go­di­nu da­na, Ma­li­ko­vić je ime­no­van za na­čel­ni­ka Odje­lje­nja bez­bjed­no­sti Ko­la­šin. Na tu funk­ci­ju je ime­no­van na­kon smje­ne biv­šeg na­čel­ni­ka Mi­lo­ra­da Šu­ko­vi­ća.
Zlat­ko Ma­li­ko­vić je od 1995. ra­dio u spe­ci­jal­nim je­di­ni­ca­ma po­li­ci­je, a 1997. bio je u prat­nji ta­da­šnjeg pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re Mo­mi­ra Bu­la­to­vi­ća.
D.Ž.–M.V.P.


Če­ka ras­po­red

Zlat­ko Ma­li­ko­vić ni­je že­lio da ko­men­ta­ri­še raz­lo­ge za no­vu smje­ne. On je tre­nut­no ne­ras­po­re­đen, a iz Upra­ve po­li­ci­je nam je sa­op­šte­no da če­ka no­vi ras­po­red.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"