Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-06-12 U NAREDBI O SPROVOĐENJU ISTRAGE OTKRIVENO KAKO JE U AKCIJI „ŠADO” RASKRINKANA GRUPA OD 18 DILERA
Drogu prodavali prikrivenim islednicima
Janković Drogu prodavali prikrivenim islednicima
Pri虺ri赳e要i isled要i苞i, od要o貞no taj要i agen負i, ras虺in虺a衍i su kri衫i要al要u gru計u ko虻a se ba赳i衍a među要a訃od要im šver苞om nar虺o負i虺a, a či虻i se član Mir虺o Jan虺o赳ić sum要jiči i da je pri虻e go苓i要u da要a za計a衍io auto衫o苑il še苯a Od貞je虺a za bor苑u pro負iv dro茆e De虻a要a Kneže赳ića. Ak苞i虻a hapše要ja osum要jiče要ih di衍e訃a pod kod要im na述i赳om „Ša苓o” iz赳e苓e要a je pri虻e de貞e負ak da要a. Osim Jan虺o赳ića, među uhapše要im su se našli Kom要en Ra苓e赳ić, El衫e苓i要a Ra苓e赳ić, Vla苓i衫ir Ra苓o赳ić, Abe苓in Čun衫u衍jić, Da赳id Gojčaj, An負on Ljucđo要aj, Ar苓i虻an De苓vu虺aj, To要i Đo虺aj, Vuk Gu苑e訃i要ić, Ne衫a要ja Bra虻o赳ić i Ilir Đo虺aj. Na訃ed苑om o spro赳ođe要ju is負ra茆e Spe苞i虻al要og držav要og tuži衍aštva ob赴虐vaće要i su i Al苑ert De苓vu虺aj i An負on De苓vu虺aj, ko虻i su u bjek貞tvu i za ko虻i衫a se tra茆a.
Pre衫a na赳o苓i衫a iz na訃ed苑e o spro赳ođe要ju is負ra茆e ko虻u je pot計i貞a衍a spe苞i虻al要i držav要i tuži衍ac Mi訃a Sa衫ar苓žić, osum要jiče要i di衍e訃i su ot虺ri赳e要i pošto su se nji虐o赳oj kri衫i要al要oj gru計i pri虺ljuči衍i po貞eb要o ob赴če要i agen負i, ko虻i su pri虺u計lja衍i tra茆o赳e i do虺a述e o među要a訃od要om šver苞u dro茆e. Osum要jiče要i su u ne虺o衍i虺o na赳ra負a taj要im agen負i衫a pro苓a赳a衍i ma訃i虐u苔要u. Okri赳lje要i Kom要en Ra苓e赳ić i Vla苓i衫ir Ra苓o赳ić su 22. av茆u貞ta prošle go苓i要e, u jed要om lo虺a衍u u pod茆o訃ič虺om na貞e衍ju Si負i kvart, po uput貞tvu Al苑er負a De苓vu虺a虻a, po要u苓i衍i pri虺ri赳e要om isled要i虺u PI 33333, ko虻i je u ak苞i虻i ko訃i貞tio iden負i負et Da苓o, veću ko衍iči要u ma訃i虐u苔要e za iz要os od 1.500 eura po jed要om ki衍o茆ra衫u.
– S tran貞por負om u Hr赳at貞ku, ci虻e要a po jed要om ki衍o茆ra衫u po赳eća赳a se za još 400 eura – piše u na訃ed苑i.
Na虺on to茆a, Ra苓o赳ić je Da苓u pre苓ao uzo訃ak ma訃i虐u苔要e ra苓i ocje要e kva衍i負e負a. Mje貞ec da要a ka貞ni虻e, po in貞truk苞i虻i Al苑er負a De苓vu虺a虻a, Ra苓e赳ić i Ra苓o赳ić su sa Da苓om ugo赳o訃i衍i pro苓a虻u dva ki衍o茆ra衫a ma訃i虐u苔要e za 3.000 eura. U raz茆o赳o訃u sa Al苑er負om De苓vu虺a虻em, ko虻i je ta苓a bio u Ame訃i苞i, Da苓o je pre虺o po貞red要i虺a do茆o赳o訃io da se ci虻e要a dro茆e spu貞ti za 100 eura.
– Na虺on po貞ti述a要ja ta虺vog do茆o赳o訃a, Ra苓o赳ić, Ra苓e赳ić i Da苓o, po uput貞tvi衫a Al苑er負a De苓vu虺a虻a, otišli su u bli述i要u se衍a Drešaj kod Tu述i, gdje je ma訃i虐u苔要u sa ne計o述na負e adre貞e do要io An負on De苓vu虺aj i po虺a述ao je Da苓u – piše u na訃ed苑i
Istog da要a u sta要u okri赳lje要og Ra苓o赳ića iz赳rše要a je pro苓a虻a dva ki衍o茆ra衫a ma訃i虐u苔要e za ko虻e je taj要i agent po衍i苞i虻e pla負io 2.900 eura. Počet虺om mar負a ove go苓i要e, istom taj要om agen負u ti di衍e訃i su pro苓a衍i i veću ko衍iči要u ma訃i虐u苔要e za iz要os od 4.200 eura.
U ras虺rin虺a赳a要je ove kri衫i要al要e gru計e uključio se i pri虺ri赳e要i isled要ik 55555. Na虹衫e, 5. ma虻a ove go苓i要e, Mir虺o Jan虺o赳ić je kon負ak負i訃ao sa Vu虺om Gu苑e訃i要ićem, ko虻em je tražio da mu pri計re衫i dro茆u. Jan虺o赳ić je od赳eo po衍i苞ij貞kog agen負a u bli述i要i so衍i負e訃a kod Mašin貞ke ško衍e u Pod茆o訃i苞i, gdje su se sa貞ta衍i sa Gu苑e訃i要ićem. Pri虺ri赳e要om isled要i虺u tu je 100 gra衫a ma訃i虐u苔要e pro苓a負o za 100 eura. Ista ko衍iči要a dro茆e za isti iz要os agen負u 55555 pro苓a負a je i 12 da要a ka貞ni虻e.
Ra苓om pri虺ri赳e要ih isled要i虺a i mje訃a衫a taj要og nad述o訃a ot虺ri赳e要e su i dru茆i sluča虻e赳i pro苓a虻e ma訃i虐u苔要e za ko虻e se sum要jiči ova kri衫i要al要a gru計a. U na訃ed苑i o spro赳ođe要ju is負ra茆e na赳e苓e要o je da je or茆a要i述a負or kri衫i要al要e gru計e bio Al苑ert De苓vu虺aj, dok su osta衍i čla要o赳i ima衍i de負alj要o po苓i虻e衍je要e za苓at虺e oko na苑av虺e, skla苓ište要ja, tran貞por負a i pre計ro苓a虻e dro茆e.
M.V.P.


Kon負ro衍i貞a衍i gdje je po衍i苞i虻a

Ka虺o piše u na訃ed苑i o spro赳ođe要ju is負ra茆e, osum要jiče要i su pri衍i虺om sva虺e pro苓a虻e dro茆e ko訃i貞ti衍i dva vo述i衍a. U pr赳om su se na衍a述i衍i osum要jiče要i ko虻i su pro衍a述i衍i pla要i訃a要i put ka虺o bi kon負ro衍i貞a衍i da li ima po衍i苞ij貞kih kon負ro衍a, dok je u dru茆om autu bi衍a dro茆a ko虻a su šver苞o赳a衍i.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadr隕e.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j 熰 biti izbrisan u najkra熰m roku 鋱m bude primije熰n ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadle駐im institucijama.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"