Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2018-01-03 PRODUŽENA AKCIJA „PODIJELIMO TERET 5” Sporazume potpisuju do 31. januara
Ak­ci­ja „Po­di­je­li­mo te­ret 5” na­sta­vi­će se i to­kom ja­nu­a­ra zbog ve­li­kog in­te­re­so­va­nja, sa­op­šti­li su iz Elek­tro­pri­vre­de (EPCG) i do­da­li da ta ak­ci­ja omo­gu­ća­va kup­ci­ma iz ka­te­go­ri­je do­ma­ćin­stva da što jed­no­stav­ni­je ot­pla­te dug po osno­vu utro­še­ne elek­trič­ne ener­gi­je.
– To­kom no­vem­bra i de­cem­bra u okvi­ru ak­ci­je je pot­pi­sa­no 10.235 spo­ra­zu­ma o iz­mi­re­nju du­ga. Od to­ga 8.797 pot­pi­sa­nih spo­ra­zu­ma od­no­si se na kup­ce ko­ji su na­sta­vi­li iz­mi­re­nje oba­ve­za po pret­hod­no pot­pi­sa­nim spo­ra­zu­mi­ma iz ak­ci­je „Po­di­je­li­mo te­ret”, dok se osta­tak no­vih ku­pa­ca pri­klju­čio ak­ci­ji i pot­pi­sao spo­ra­zum u okvi­ru ak­ci­je „Po­di­je­li­mo te­ret 5”. U ak­ci­ju „Po­di­je­li­mo te­ret 5”, ko­ja je pro­du­že­na do 31. ja­nu­a­ra, mo­gu se uklju­či­ti svi kup­ci iz ka­te­go­ri­je do­ma­ćin­stva ko­ji ima­ju dug po osno­vu utro­še­ne elek­trič­ne ener­gi­je, bez ob­zi­ra na nje­go­vu vi­si­nu, kao i kup­ci ko­ji­ma is­ti­ču po­sto­je­ći spo­ra­zu­mi sklo­plje­ni u ak­ci­ji „Po­di­je­li­mo te­ret 3”. Uslov za pri­klju­če­nje ak­ci­ji je da su pla­će­na tri po­sled­nja ra­ču­na, kao i de­cem­bar­ski ra­čun do 31. ja­nu­a­ra. Kup­ci iz ka­te­go­ri­je do­ma­ćin­stva će dug po osno­vu utro­še­ne elek­trič­ne ener­gi­je, bez ob­zi­ra na nje­go­vu vi­si­nu, bi­ti u pri­li­ci da ot­pla­ću­ju u 22 fik­sne mje­seč­ne ra­te od 20 eura (za iz­nos du­ga iz­nad 440 eura, za dug do 440 eura broj ra­ta od­re­đu­je se ta­ko što se iz­nos du­ga di­je­li sa 20 eura) – pi­še u sa­op­šte­nju.
Od tre­nut­ka pot­pi­si­va­nja spo­ra­zu­ma, kao i za vri­je­me ured­nog iz­mi­re­nja oba­ve­za po nje­mu, kup­ci­ma se ne­će ob­ra­ču­na­va­ti za­te­zna ka­ma­ta. Da bi spo­ra­zum o iz­mi­re­nju du­ga ostao na sna­zi, sva­kog mje­se­ca mo­ra se re­dov­no pla­ća­ti ra­ta u iz­no­su od 20 eura i te­ku­ći ra­čun.D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"