Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2018-01-03 SDP NASTAVIO POLEMIKU SA DPS-OM U VEZI SA DRUGIM BLOKOM Spriječili smo prodaju TE Pljevlja
Te­ško je po­le­mi­sa­ti sa par­ti­jom či­ji je pri­o­ri­tet iz go­di­ne u go­di­nu, od iz­bo­ra do iz­bo­ra iz­grad­nja dru­gog blo­ka Ter­mo­e­lek­tra­ne Plje­vlja (TEP) i to­pli­fi­ka­ci­ja Plje­va­lja, a to­ga ne­ma pa ne­ma. Ov­dje ne­što ni­je u re­du sa pro­stom lo­gi­kom. Ili ste nas va­ra­li, ili ne ra­zu­mi­je­te šta zna­či ri­ječ pri­o­ri­tet, ka­zao je pred­sjed­nik OO SDP Plje­vlja Bra­ni­slav Velj­ko­vić i ta­ko na­sta­vio po­le­mi­ku sa DPS-om u ve­zi sa ener­get­skim pro­jek­tom.
– Od vas smo mo­žda ipak oče­ki­va­li ne­što ve­ću elo­kvent­nost ili ba­rem ra­zu­mije­va­nje ri­je­či ko­je ko­ri­sti­te. Zna­mo da sta­re na­vi­ke te­ško umi­ru. Ži­vi smo svje­do­ci va­šeg mo­ta: „ako ne kra­deš od dr­ža­ve, kra­deš od sop­stve­ne po­ro­di­ce”. DPS elit­ne gru­pe na­vi­kle su da mi­sle ka­ko im nji­ho­vo he­roj­sko pred­vo­đe­nje gra­đa­na do­zvo­lja­va da sa­mi se­be ši­ro­ko­gru­do na­gra­đu­ju iz dr­žav­ne ka­se na­sta­vlja­ju­ći po­ha­ru pri­rod­nih bo­gat­sta­va ne ha­ju­ći za po­sle­di­ce – na­veo je Velj­ko­vić.
Umje­sto po­bje­de de­mo­kra­ti­je i pro­gre­sa, ka­ko je ka­zao, su­sti­gli su nas si­ro­ma­štvo, so­ci­jal­na i eko­lo­ška ka­ta­stro­fa.
– Pri­zna­je­mo da smo pre­du­go bi­li va­ša sa­vjest, je­di­ni glas ra­zu­ma ko­ji je umno­go­me sma­njio pljač­ku i če­ru­pa­nje dr­ža­ve, dok smo sa va­ma bi­li u vla­sti. Pri­zna­je­mo da smo spri­je­či­li pro­da­ju ter­mo­e­lek­tra­ne i po­ha­ru EPCG, da smo sa­ču­va­li „su­zu Evro­pe” od iz­grad­nje ener­get­skih obje­ka­ta i ka­pa­ci­te­ta ko­ji su mo­gli ugro­zi­ti pri­rod­na i kul­tur­na do­bra od me­đu­na­rod­nog i na­ci­o­nal­nog zna­ča­ja, pri­zna­je­mo da smo se bo­ri­li i na­sta­vi­će­mo da se bo­ri­mo pro­tiv va­še eko­no­mi­je po­ha­re ko­ju ni oku­pa­to­ri ne spro­vo­de: nji­ma pro­fit, a na­ro­du du­go­vi – is­ta­kao je Velj­ko­vić.
Po­što u re­a­go­va­nju DPS-a u ve­zi sa dru­gim blo­kom, ka­ko je ka­zao, ni­je do­bio od­go­vo­re na kon­kret­na pi­ta­nja već po­li­tič­ki pam­flet u ko­me op­tu­žu­ju SDP za sve gri­je­he ovo­ga svi­je­ta, pri­zna­je i da su gri­je­ši­li jer su vje­ro­va­li da mo­gu da ih pro­mi­je­ne.D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"