Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2018-01-23 IZ KOORDINACIONOG ODBORA BIVŠIH KORISNICA NAKNADA NAJAVILI Protestna šetnja u četvrtak
No­vi pro­test maj­ki tro­je i vi­še dje­ce, ko­ji­ma su uki­nu­te do­ži­vot­no ste­če­ne na­kna­de, bi­će odr­žan u če­tvr­tak 25. ja­nu­a­ra u 13 ča­so­va. To je ju­če na­ja­vi­la Želj­ka Sav­ko­vić iz Ko­or­di­na­ci­o­nog od­bo­ra maj­ki ko­ri­sni­ca na­kna­da. Do­da­la je da će osim pro­test­nog sku­pa bi­ti upri­li­če­na i pro­test­na šet­nja pod­go­rič­kim uli­ca­ma.
– Ovaj no­vi pro­test će bi­ti spe­ci­fi­čan, jer će bi­ti po­sve­ćen i ma­loj J.B., ko­ja je na­ža­lost pre­mi­nu­la i že­li­mo jed­nom pro­test­nom šet­njom, šet­njom ćut­nje, da po­ša­lje­mo ja­snu po­ru­ku svi­ma oni­ma ko­ji su uki­nu­li do­ži­vot­no ste­če­no pra­vo, da ne­će­mo po­su­sta­ti od na­mje­re da se to do­ži­vot­no ste­če­no pra­vo vra­ti u ru­ke onih ko­ji­ma je ote­to na na­čin ko­ji ni­je do­sto­jan ni­jed­ne vla­sti i ni­jed­ne dr­ža­ve u svi­je­tu – ka­za­la je Sav­ko­vić.
Po­zva­la je sve gra­đa­ne, li­de­re po­li­tič­kih par­ti­ja i nji­ho­ve čla­no­ve, NVO sek­tor i stu­den­te da do­đu i mir­nom šet­njom po­ša­lju ja­snu po­ru­ku za 16. fe­bru­ar ka­da će obi­lje­ži­ti go­di­šnji­cu od da­na odr­ža­va­nja pro­te­sta maj­ki ko­ri­sni­ca na­kna­da.
– Tač­no pri­je go­di­nu če­tr­de­set dva po­sla­ni­ka vla­da­ju­će ko­a­li­ci­je pri­ti­snu­li su ta­ster i gla­sa­li za sma­nje­nje na­kan­da. Da­na 30. ju­na pro­šle go­di­ne, ti isti su gla­sa­li za uki­da­nje na­kna­da, do­ži­vot­no ste­če­nog pra­va ko­je po za­ko­nu ni­je mo­glo bi­ti ni sma­nje­no ni uki­nu­to za maj­ke ko­je su to pra­vo ostva­ri­le – zna­ju­ći da će mno­ge po­ro­di­ce ovim bi­ti po­go­đe­ne kao grom iz ve­dra ne­ba, i osta­vlja­ju­ći ih za­te­če­ne svo­jom bez­ob­zir­no­šću, ne­zna­njem, svje­sno su osta­vi­li mno­ge is­pru­že­ne dječ­je dla­no­ve pra­zne, bez pra­va na uži­nu, na pre­voz – ka­za­la je Sav­ko­vić.
Do­da­la je da su ih osta­vi­li u mra­ku i hlad­no­ći.
Za­tra­ži­la je i da upo­zna­ju jav­nost ko­li­ko tu­žbi je do sa­da pre­da­to Uprav­nom su­du po­vo­dom sma­nje­nja i uki­da­nja na­kna­da.
– Vje­ru­je­mo da će se oglu­ši­ti o iz­ja­vu Ve­sne Me­de­ni­ce da su­di­je sa pla­tom od 650 eura ne mo­gu oba­vlja­ti svoj po­sao ka­ko tre­ba i po­ka­za­ti joj da ni­je sve u nov­cu, da je ne­što i u za­ko­ni­ma Cr­ne Go­re – is­ta­kla je Sav­ko­vić. Vl.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"