Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-24 DEMOKRATE PREDSTAVILE LUKSUZNU ŠTALU VUKE GOLUBOVIĆA
Eloksirana bravarija za goveda i ovce
Eloksirana bravarija za goveda i ovce
De­mo­kra­te su ju­če na uvid jav­no­sti do­sta­vi­le fo­to­gra­fi­je, tvr­de­ći da se na nji­ma na­la­zi šta­la ko­ja je u vla­sni­štvu Vu­ke Go­lu­bo­vi­ća, biv­šeg pred­sjed­ni­ka Op­šti­ne Be­ra­ne. Is­ta­kli su da se ra­di o luk­su­znom objek­tu sa elok­si­ra­nom bra­va­ri­jom, ko­ji uka­zu­je na ba­ha­to po­na­ša­nje i ra­si­pa­nje nov­ca funk­ci­o­ne­ra DPS-a.
– Vu­ka ni­je usa­mljen, sa­mo što se Vu­ka, iz­gle­da, ma­nje ukri­va od osta­lih DPS-ova­ca. On sma­tra, na­i­me, da mu se mo­že da na­pra­vi ku­ću na dva spra­ta (plus pri­ze­mlje), da na nju sta­vi elok­si­ra­nu bra­va­ri­ju, a da mu on­da ona slu­ži da u nju spra­ća ov­ce i go­ve­da. Da­kle, funk­ci­o­ne­ri DPS-a ima­ju ta­kve šta­le, i kva­dra­tu­rom i kva­li­te­tom grad­nje, o ka­kvim ku­ća­ma mo­že da sa­nja 70 od­sto cr­no­gor­skih gra­đa­na. A mo­že im se, jer je do­sta da se po­ja­ve na pro­mo­tiv­nom sku­pu DPS-a (ma­kar i u tre­ćem re­du, kao u kon­kret­nom slu­ča­ju) na ko­jem nji­hov „šef” opet bra­ni dr­ža­vu, ko­ja je, po nje­go­vim ri­je­či­ma, naj­ra­zvi­je­ni­ja na za­pad­nom Bal­ka­nu, i da ta­kve non­sen­se po­zdra­ve par pu­ta apla­u­zom – ka­zao je Mar­tin Klja­jić, kan­di­da­t za od­bor­ni­ka De­mo­kra­ta u SO Be­ra­ne.
Klja­jić je ka­zao da su iz­ni­je­te tvrd­nje do­kaz da je lju­di­ma iz DPS-a, za raz­li­ku od obič­nog svi­je­ta, do­pu­šte­no da ra­de šta ho­će.
– Za vas, go­spo­do iz DPS-a, ko­ji u sva­koj op­šti­ni, sva­kom kvar­tu i sva­koj mje­snoj za­jed­ni­ci ima­te slič­ne po­gle­de na svi­jet, mo­že sve. Za obi­čan na­rod – ne mo­že ni­šta. Ako ko­jim slu­ča­jem go­spo­din Go­lu­bo­vić i do­đe na te gra­ne da ne­ma ni za hljeb, tu je su­pru­ga Mi­li­ja­na, ko­ja u sva­ko do­ba mo­že, kao što je to već 2012. go­di­ne bi­lo u iz­no­su od 350 eura, do­bi­ti jed­no­krat­nu so­ci­jal­nu po­moć za hra­nu. Ra­zu­mi­je­mo. Ni­je la­ko ži­vje­ti sa 1.000 eura pla­te – ci­je­ne sko­či­le, go­ri­vo je luk­suz, stru­ja po­sku­pi­la. Ne osta­ne ni za hljeb – na­veo je Klja­jić.
D.J.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"