Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-03-12 fleš
Ra­nio su­gra­đa­ni­na

Vi­ši sud u Pod­go­ri­ci po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva pro­tiv D.Ž. zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la ubi­stvo u po­ku­ša­ju. 
Ka­ko pi­še u op­tu­žni­ci, okri­vlje­ni je 24.11.2017. go­di­ne, oko 11.45, u kam­pu za smje­štaj rad­ni­ka u se­lu Lje­va­ja, op­šti­na Pod­go­ri­ca, sa umi­šlja­jem po­ku­šao da li­ši ži­vo­ta D.D., ko­jem je za­dao uda­rac no­žem u pred­je­lu sto­ma­ka   i na­nio mu te­šku i po ži­vot opa­snu tje­le­snu po­vre­du. 
Op­tu­žni­ca je po­tvr­đe­na 28.2.2018.go­di­ne. 
Vj.D.


Skank u ku­peu

Ba­ra­ni­nu Bla­žu Bra­jo­vi­ću (27) po­tvr­đen je pri­tvor po op­tu­žni­ci da se ba­vio kri­vič­nim dje­lom ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje, sta­vlja­nje u pro­met i pro­iz­vod­nja opoj­nih dro­ga.
Pri­li­kom is­pi­ti­va­nja, Bra­jo­vić se bra­nio ću­ta­njem.
Pre­ma rje­še­nju o pri­tvo­ru, 1.2.2018. go­di­ne, oko 22.15, po­li­cij­ski i ca­rin­ski slu­žbe­ni­ci su na Že­lje­znič­kom gra­nič­nom pre­la­zu Bi­je­lo Po­lje, to­kom kon­tro­le me­đu­na­rod­nog br­zog vo­za, na iz­la­zu iz Cr­ne Go­re, u jed­noj od ka­bi­na pro­na­šli če­ti­ri PVC ke­se u ko­ji­ma se na­la­zi­lo oko de­set ki­lo­gra­ma ,,skan­ka”. U toj ka­bi­ni se u tom tre­nut­ku na­la­zio sa­mo Bra­jo­vić. Na osno­vu kri­mi­na­li­stič­ke ob­ra­de sum­nja se da je skank pri­pa­dao nje­mu i da ga je na­ba­vio ra­di kri­jum­ča­re­nja u Sr­bi­ju i da­lje pro­da­je u toj ze­mlji.
M.N.


Po­tvr­đe­na op­tu­žni­ca

Osnov­ni sud u Nik­ši­ću po­tvr­dio je op­tu­žni­cu Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva u tom gra­du pro­tiv L.V. zbog tri kri­vič­na dje­la raz­boj­ni­štvo.
Pre­ma op­tu­žni­ci, okri­vlje­ni je 1.12.2017.go­di­ne, oko 16.50, u Nik­ši­ću, uz pri­jet­nje ošte­će­noj M.D., rad­ni­ci u sport­skoj kla­di­o­ni­ci „Skaj-bet“, otu­đio tu­đu po­kret­nu stvar u na­mje­ri da nje­nim pri­sva­ja­njem se­bi pri­ba­vi pro­tiv­prav­nu imo­vin­sku ko­rist  u iz­no­su ve­ćem od 150 eura.   
– Da­na 7.12.2017.go­di­ne, oko 21.20, u Nik­ši­ću, u Uli­ci Ba­ja Pi­vlja­ni­na b.b., uz pri­jet­nje ošte­će­noj K.J., rad­ni­ci u sport­skoj kla­di­o­ni­ci „Pre­mi­jer“, otu­đio je tu­đu po­kret­nu stvar u na­mje­ri da nje­nim pri­sva­ja­njem se­bi pri­ba­vi pro­tiv­prav­nu imo­vin­sku ko­rist  u iz­no­su ve­ćem od 150 eura.  Da­na 10.12.2017.go­di­ne, oko 21.45, u Nik­ši­ću, u Uli­ci Ni­ka Mi­lja­ni­ća, uz pri­jet­nje ošte­će­noj N.M., rad­ni­ci u sport­skoj kla­di­o­ni­ci „Šan­sa“, otu­đio tu­đu po­kret­nu stvar u na­mje­ri da nje­nim pri­sva­ja­njem se­bi pri­ba­vi pro­tiv­prav­nu imo­vin­sku ko­rist  u iz­no­su ve­ćem od 150 eura – pi­še u op­tu­žni­ci. 
VJ.D. 

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"