Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
An­ga­žu­ju 92 pri­prav­ni­ka
Uni­ver­zi­tet Cr­ne Go­re an­ga­žo­va­će ove go­di­ne 92 pri­prav­ni­ka pre­ko pro­gra­ma struč­nog ospo­so­blja­va­nja li­ca sa ste­če­nim vi­so­kim obra­zo­va­njem, ko­ji re­a­li­zu­je Vla­da. Bu­du­ći pri­prav­ni­ci, ka­ko je sa­op­šte­no, bi­će iz go­to­vo svih obla­sti na­u­ke i umjet­no­sti, dok će se struč­no ospo­so­blja­va­nje oba­vi­ti na fa­kul­te­ti­ma, in­sti­tu­ti­ma i u struč­nim slu­žba­ma Uni­ver­zi­te­ta.
Svr­še­ni stu­den­ti će kroz pro­gram bi­ti u pri­li­ci da pri­mi­je­ne zna­nja i vje­šti­ne ste­če­ne u to­ku stu­di­ja, a Uni­ver­zi­tet će ima­ti mo­guć­nost da iden­ti­fi­ku­je naj­bo­lje me­đu nji­ma za even­tu­al­ni rad­ni an­ga­žman. Struč­no ospo­so­blja­va­nje oda­bra­nih kan­di­da­ta po­če­će 15. ja­nu­a­ra.
M.S.

Sve­o­bu­hvat­ne kon­sul­ta­ci­je
Mi­ni­star­stvo za ljud­ska i ma­njin­ska pra­va ras­pi­sa­lo je jav­ni po­ziv za kon­sul­ta­ci­je za pri­pre­mu ak­ci­o­nog pla­na za 2018. za pri­mje­nu Stra­te­gi­je za una­pre­đe­nje kva­li­te­ta ži­vo­ta LGBT oso­ba u Cr­noj Go­ri 2013–2018. Po­ziv je upu­ćen za­in­te­re­so­va­nim LGBT oso­ba­ma, gru­pa­ma i ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma, ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma iz obla­sti ljud­skih pra­va i slo­bo­da, LGBT ro­di­te­lji­ma, uče­nič­kim, na­stav­nič­kim, ro­di­telj­skim, stu­dent­skim i aka­dem­skim aso­ci­ja­ci­ja­ma. Ta­ko­đe, na po­ziv se mo­gu ja­vi­ti po­li­tič­ke par­ti­je, sin­di­ka­ti i udru­že­nja po­slo­da­va­ca, no­vi­na­ri, me­di­ji, sport­ske or­ga­ni­za­ci­je i klu­bo­vi, na­vi­jač­ke gru­pe, ško­le, aka­dem­ske in­sti­tu­ci­je, zdrav­stve­ne usta­no­ve, dr­žav­ne in­sti­tu­ci­je, kao i za­štit­nik ljud­skih pra­va i slo­bo­da Cr­ne Go­re i dru­gi.
M.S.

Obu­ka slu­žbe­ni­ka
Agen­ci­ja za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je u sa­rad­nji sa Re­gi­o­nal­nom an­ti­ko­rup­cij­skom ini­ci­ja­ti­vom (RAI), a uz po­dr­šku Austrij­ske raz­voj­ne agen­ci­je, odr­ža­la je jed­no­dnev­nu obu­ku za li­ca ko­ja oba­vlja­ju po­slo­ve ko­or­di­na­ci­je na spro­vo­đe­nju mje­ra iz pla­no­va in­te­gri­te­ta u cr­no­gor­skim in­sti­tu­ci­ja­ma, tzv. me­na­dže­re in­te­gri­te­ta. Tre­ća od tri obu­ke pod na­zi­vom „Iz­ra­da i spro­vo­đe­nje pla­no­va in­te­gri­te­ta u in­sti­tu­ci­ja­ma Cr­ne Go­re“ odr­ža­na je u Pod­go­ri­ci, i oku­pi­la je pre­ko 80 slu­žbe­ni­ka or­ga­na vla­sti iz cen­tral­ne re­gi­je, i to iz op­šti­na Pod­go­ri­ca, Nik­šić i Da­ni­lov­grad.
M.S.

Raz­ma­tra­ju iz­vje­štaj
Sa­vjet Agen­ci­je za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je (ASK) u pe­tak će odr­ža­ti 55. sjed­ni­cu na ko­joj će raz­ma­tra­ti tre­ći kvar­tal­ni iz­vje­štaj o ra­du ASK za ovu go­di­nu. Pre­ma pra­vil­ni­ku o ra­du Sa­vje­ta Agen­ci­je, to ti­je­lo je oba­ve­zno da mje­seč­no za­si­je­da mi­ni­mal­no dva pu­ta.
M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"