Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo REAGOVANJE PREDRAGA MARKOVIĆA NA TEKST „ZA STAN OD 100.000 NEMA PORIJEKLA NOVCA”
Prodao sam stan, pa kupio drugi
Marković Prodao sam stan, pa kupio drugi
Sin pre­mi­je­ra Du­ška Mar­ko­vi­ća, Pre­drag Mar­ko­vić, re­a­go­vao je na tekst „Za stan od 100.000 ne­ma po­ri­je­kla nov­ca”, ob­ja­vljen ju­če u „Da­nu”.
– Tekst ko­ji je ob­ja­vio „Dan”, pod na­slo­vom „Za stan od 100.000 eura ne­ma po­ri­je­kla nov­ca”, pred­sta­vlja fla­gran­tan pri­mjer pod­me­ta­či­ne, sra­ču­nate da se me­ni i mo­joj po­ro­di­ci na­ne­se šte­ta, a sve sa ci­ljem po­li­tič­kog pro­fi­ta onih sna­ga ko­je sa­da ure­đu­ju te no­vi­ne. Tekst ne sa­mo da je ne­pro­fe­si­o­na­lan i pa­u­ša­lan, ne­go je u cje­lo­sti ne­i­sti­nit! Kre­ni­mo re­dom: stan je ku­pljen od kom­pa­ni­je „Če­le­bić”, a ne od „Ze­ta­grad­nje”, su­pru­ga ko­ju spo­mi­nju pod ime­nom Ta­ma­ra ne po­sto­ji u na­šoj po­ro­di­ci, a po­go­to­vu ni­je pre­mi­je­ro­va su­pru­ga, ka­ko eks­pli­cit­no na­vo­de. Ako su mi­sli­li na mo­ju su­pru­gu, ona se zo­ve Ti­ja­na. Što se ti­če sa­me su­šti­ne iz ovih kon­stru­i­sa­nih na­vo­da, na­gla­ša­vam da u ra­ni­jem iz­vje­šta­ju pre­da­tom ASK sto­ji da ne­mam ušte­đe­vi­nu, ali se ta­ko­đe, u istom iz­vje­šta­ju ja­sno na­vo­di da sam vla­snik sta­na od
53m2, a ko­ji sam u me­đu­vre­me­nu pro­dao za 80.000 eura. Taj no­vac sam upla­tio na ra­čun kom­pa­ni­je „Če­le­bić”, kao dio ku­po­pro­daj­ne ci­je­ne za stan ko­ji je pred­met in­te­re­so­va­nja „Da­na”, uz ugo­vo­rom utvr­đe­nu oba­ve­zu da osta­tak od 30.000 eura is­pla­tim u ro­ku od tri go­di­ne. Za svo­je na­vo­de pri­la­žem ugo­vor o pro­da­ji po­sto­je­ćeg sta­na, ugo­vor o ku­po­vi­ni no­vog sta­na, oba sa­či­nje­na kod no­ta­ra 11. ju­la ove go­di­ne, kao i iz­vod iz Li­sta ne­po­kret­no­sti gdje se ja­sno vi­di da vi­še ni­je­sam vla­snik sta­na od 53 me­tra kva­drat­na.
Po­što du­ži pe­ri­od ni­je­sam ni jav­ni funk­ci­o­ner, oči­gled­no je da se ov­dje ne ra­di o bri­zi o jav­nom in­te­re­su u smi­slu pri­ja­vlji­va­nja pri­ho­da i imo­vi­ne, što sam sa­vje­sno ra­dio za vri­je­me vr­še­nja funk­ci­je, već o ti­pič­nom me­dij­sko-po­li­tič­kom pro­go­nu iz sa­mo jed­nog raz­lo­ga – što sam sin pre­mi­je­ra Du­ška Mar­ko­vi­ća. Zbog ne­i­sti­na i me­dij­ske haj­ke ko­ja se pro­tiv me­ne i mo­je po­ro­di­ce vo­di iz „Da­na”, za­tra­ži­ću za­šti­tu od pra­vo­sud­nih or­ga­na, u od­go­va­ra­ju­ćem
po­stup­ku – na­veo je u re­a­go­va­nju Pre­drag Mar­ko­vić.


Mar­ko­vić: Do­bro je, sad pri­je­te tu­žbom, a ne ubi­stvom

Dnev­ni list „Dan” se ra­du­je tu­žbi Pre­dra­ga Mar­ko­vi­ća, si­na pre­mi­je­ra Du­ška Mar­ko­vi­ća, jer naš list po­sje­du­je do­ku­men­ta­ci­ju ko­ja ne­dvo­smi­sle­no uka­zu­je na sum­nji­vu po­slov­nu tran­sak­ci­ju, o ko­joj je pi­sao, ka­zao je po­moć­nik glav­nog i od­go­vor­nog ured­ni­ka Ni­ko­la Mar­ko­vić.
Pre­drag Mar­ko­vić je na­ja­vio tu­žbu pro­tiv „Da­na”, zbog, ka­ko je ka­zao, ne­i­sti­na i me­dij­ske haj­ke ko­ja se vo­di pro­tiv nje­ga i nje­go­ve po­ro­di­ce.
Ni­ko­la Mar­ko­vić je re­kao da će na su­du pre­mi­je­rov sin ima­ti pri­li­ku da de­talj­no obra­zlo­ži mno­ge ne­lo­gič­no­sti u ugo­vo­ri­ma i ob­ja­sni po­ri­je­klo svog nov­ca.
– Ono što je za sva­ku po­hva­lu je­ste či­nje­ni­ca da čla­no­vi pre­mi­je­ro­ve po­ro­di­ce no­vi­na­ri­ma „Da­na” vi­še ne pri­je­te ubi­stvom ne­go tu­žba­ma. Po­zdra­vlja­mo tu pro­mje­nu kur­sa kad je u pi­ta­nju od­nos pre­ma na­šoj re­dak­ci­ji – na­gla­sio je Mar­ko­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"