Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo PRIHVAĆEN FINANSIJSKI SPORAZUM CRNE GORE I EVROPSKE KOMISIJE Za reformu 15 miliona od EU
Fi­nan­sij­ski spo­ra­zum Cr­ne Go­re i Evrop­ske ko­mi­si­je ko­ji pod­ra­zu­mi­je­va di­rekt­nu bu­džet­sku po­dr­šku Evrop­ske uni­je (EU) u obla­sti re­for­me jav­ne upra­ve, u iz­no­su od 15 mi­li­o­na eura, pri­hva­ti­la je Vla­da Cr­ne Go­re. Se­kre­tar Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va Mi­o­drag Ra­do­vić ka­zao je da je ta po­dr­ška od iz­u­zet­nog zna­ča­ja, ima­ju­ći u vi­du ulo­gu re­for­me jav­ne upra­ve u pro­ce­su pri­stu­pa­nja EU, i u svim ak­tu­el­nim re­form­skim pro­ce­si­ma.
– Fi­nan­sij­ska po­dr­ška kroz ovaj pro­gram oja­ča­će i do­pu­ni­ti po­dr­šku ko­ju EU, ina­če, da­je kroz sek­tor de­mo­kra­ti­je i upra­vlja­nja, i di­rekt­no po­dr­ža­ti spro­vo­đe­nje Stra­te­gi­je re­for­me jav­ne upra­ve – sma­tra on.
Na­gla­sio je da vri­jed­nost di­rekt­ne bu­džet­ske po­dr­ške iz­no­si 15 mi­li­o­na eura.
– Što je po­di­je­lje­no na 12 mi­li­o­na kla­sič­ne di­rekt­ne bu­džet­ske po­dr­ške ko­ja će bi­ti is­pla­će­na u tri tran­še, od če­ga pr­va od če­ti­ri mi­li­o­na već u ovoj go­di­ni – pre­ci­zi­rao je Ra­do­vić.
Ka­ko je do­dao, pre­o­sta­la tri mi­li­o­na eura bi­će opre­di­je­lje­na za ta­ko­zva­nu kom­ple­men­tar­nu po­dr­šku, od­no­sno ja­ča­nje ka­pa­ci­te­ta in­sti­tu­ci­ja nad­le­žnih za spro­vo­đe­nje Stra­te­gi­je i ko­ri­sni­ka te po­dr­ške.
A.O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"