Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika POČINJE CETINJSKI PARLAMENTARNI FORUM Skupština i masovne komunikacije
Di­sku­si­ja na te­mu „Par­la­ment i ma­sov­ne ko­mu­ni­ka­ci­je“ u okvi­ru Ce­tinj­skog par­la­men­tar­nog fo­ru­ma, u or­ga­ni­za­ci­ji Skup­šti­ne Cr­ne Go­re, bi­će odr­ža­na u pe­tak u Mi­ni­star­stvu kul­tu­re na Ce­ti­nju. Fo­rum „Par­la­ment i ma­sov­ne ko­mu­ni­ka­ci­je“, ka­ko je sa­op­šte­no, oku­pi­će pred­stav­ni­ke par­la­me­na­ta pet dr­ža­va re­gi­o­na, emi­nent­ne struč­nja­ke iz obla­sti ko­mu­ni­ko­lo­gi­je, pred­stav­ni­ke me­di­ja i ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja, uz pri­su­stvo di­plo­mat­skog ko­ra i stu­de­na­ta od­go­va­ra­ju­ćih fa­kul­te­ta.
– Pred­vi­đe­no je da u di­sku­si­ji to­kom pa­ne­la „De­mo­kra­ti­ja u di­gi­tal­no do­ba“ i „Isti­na u vri­je­me po­sti­sti­ne“ po­sla­ni­ci odr­že uvod­na iz­la­ga­nja, na­kon če­ga će se u de­ba­tu uklju­či­ti pred­stav­ni­ci me­di­ja i NVO, a eks­per­ti će da­ti za­ključ­ne sta­vo­ve. Ce­tinj­ski par­la­men­tar­ni fo­rum pred­sta­vlja autoh­to­nu re­gi­o­nal­nu ini­ci­ja­ti­vu par­la­men­tar­ne sa­rad­nje ze­ma­lja ju­go­i­stoč­ne Evro­pe na pu­tu evrop­skih in­te­gra­ci­ja i va­žan je vid pod­sti­ca­nja i pro­mo­vi­sa­nja par­la­men­tar­nog di­ja­lo­ga iz­me­đu ze­ma­lja re­gi­o­na – pi­še u sa­op­šte­nju.
M.V.Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"