Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ČLANOVI NADZORNOG ODBORA ZA IPA FONDOVE DANAS U PODGORICI Podrška pridruživanju
U Pod­go­ri­ci će se da­nas, u or­ga­ni­za­ci­ji Mi­ni­star­stva evrop­skih po­slo­va, bi­ti odr­žan sa­sta­nak čla­no­va Nad­gled­nog od­bo­ra za In­stru­ment pret­pri­stup­ne po­dr­ške (IPA), sa­op­šte­no je iz Vla­de. Ka­ko je na­ja­vlje­no, sa­sta­nak će otvo­ri­ti mi­ni­star evrop­skih po­slo­va Alek­san­dar An­dri­ja Pe­jo­vić i To­mas Ha­glajt­ner, šef je­di­ni­ce D1 u Ge­ne­ral­noj di­rek­ci­ji za su­sjed­stvo i pre­go­vo­re o pro­ši­re­nju (DG NE­AR).
– Sa­stan­ku će pri­su­stvo­va­ti pred­stav­ni­ci Evrop­ske ko­mi­si­je, De­le­ga­ci­je EU u Cr­noj Go­ri, re­sor­nih mi­ni­star­sta­va i ne­vla­di­nog sek­to­ra. Na sa­stan­ku će se raz­ma­tra­ti dje­lo­tvor­nost, efi­ka­snost, kva­li­tet, ko­he­rent­nost, ko­or­di­ni­ra­nost i uskla­đe­nost spro­vo­đe­nja pret­pri­stup­ne po­dr­ške u svim sek­to­ri­ma i pod­sek­to­ri­ma, u svr­hu is­pu­nja­va­nja ci­lje­va de­fi­ni­sa­nih fi­nan­sij­skim spo­ra­zu­mi­ma i in­di­ka­tiv­nim stra­te­gij­skim do­ku­men­tom za Cr­nu Go­ru – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"