Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika IZ DEMOSA KRITIKOVALI CRNOGORSKU VLAST POVODOM RAZGRANIČENJA Režim predao Prevlaku Hrvatskoj
Na­ja­va Bri­se­la da će je­dan od uslo­va za pri­jem Cr­ne Go­re u Evrop­sku uni­ju bi­ti po­tpu­no ra­zr­je­še­nje gra­nič­nih pi­ta­nja sa Hr­vat­skom go­vo­ri da se ula­zi u po­sled­nju fa­zu gu­blje­nja Pre­vla­ke, oci­je­nje­no je iz De­mo­sa.
Ka­ko su na­ve­li, upr­kos po­vre­me­nom upo­zo­ra­va­nju jav­no­sti da je mo­guć ova­kav is­hod uko­li­ko cr­no­gor­ska vla­da ne poč­ne da se na ozbi­ljan na­čin od­no­si pre­ma ovom zna­čaj­nom dr­žav­nom pi­ta­nju, Đu­ka­no­vi­će­va vlast je kroz ne­ko­li­ko vla­da uči­ni­la sve da Hr­vat­ska na kra­ju do­bi­je ovaj stra­te­ški dio cr­no­gor­ske te­ri­to­ri­je.
– Već ra­ni­je, na­ža­lost uza­lud, uka­zi­va­no je da je cr­no­gor­ski MIP ob­ma­nji­vao jav­nost ne­po­sto­je­ćim ra­dom ne­ke za­jed­nič­ke mje­šo­vi­te ko­mi­si­je, a za­tim i na­vod­nim pri­pre­ma­njem do­ku­men­ta­ci­je za obra­ća­nje Me­đu­na­rod­nom su­du. I umje­sto obra­ća­nja jav­no­sti po­vo­dom naj­no­vi­je si­tu­a­ci­je oko Pre­vla­ke, sa­da je mi­ni­star spolj­nih po­slo­va Dar­ma­no­vić upo­zo­rio na no­vu iz­bor­nu opa­snost ze­mlje od Ru­si­je, valj­da uoči sle­de­ćih fe­bru­ar­skih iz­bo­ra u Be­ra­na­ma i Ul­ci­nju – sa­op­šte­no je iz De­mo­sa.
Ka­ko su oci­je­ni­li, po sve­mu su­de­ći, Vla­da bi se vi­še za­in­te­re­so­va­la za Pre­vla­ku da je u pi­ta­nju ten­der za pro­da­ju te­ri­to­ri­je.
– U ovom slu­ča­ju ne­za­in­te­re­so­va­nost Vla­de za Pre­vla­ku je pro­is­ti­ca­la iz oba­ve­ze ozbilj­nog ra­da i kom­pe­tent­no­sti, či­me vlast ni­je htje­la da bu­de de­ran­ži­ra­na. Ko­nač­no, ne tre­ba is­klju­či­ti da  raz­log za ne­za­in­te­re­so­va­nost za pra­ved­no rje­še­nje Pre­vla­ke tre­ba tra­ži­ti i u stra­hu Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, hu­ška­ča i or­ga­ni­za­to­ra rat­nog po­ho­da na Du­brov­nik, da Hr­vat­ska ne po­kre­ne nje­go­vu od­go­vr­nost pred me­đu­na­rod­nim su­dom – sma­tra­ju u De­mo­su.
Ka­ko su is­ta­kli, cr­no­gor­ska vla­da je pro­pu­sti­la pri­li­ku da, po­red pri­ku­plja­nja re­le­vant­ne do­ku­men­ta­ci­je i vo­đe­nja kom­pe­tent­ne di­plo­mat­ske ak­tiv­no­sti, ak­tu­e­li­zu­je ovo pi­ta­nje pri­je ula­ska Hr­vat­ske u Evrop­sku uni­ju.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"