Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni OPŠTINA HERCEG NOVI DONIRALA PZU MELJINE MONITORE ZA OPERACIONU SALU Poklon vrijedan preko 6.000
HER­CEG NO­VI - Ru­ko­vod­stvo Op­šti­ne Her­ceg No­vi po­sje­ti­lo je ju­če Pri­vat­nu zdrav­stve­nu usta­no­vu „Me­lji­ne” i ru­ko­vod­stvu bol­ni­ce do­ni­ra­lo dva pa­ci­jent mo­ni­to­ra za ope­ra­ci­o­nu sa­lu. Na ova­kav na­čin, lo­kal­na upra­va že­li da po­mog­ne rad ove usta­no­ve. Mo­der­ni pa­ci­jent mo­ni­to­ri „Dra­ger Vi­sta 120” bi­li su neo­p­hod­ni, te će ova do­na­ci­ja do­pri­ni­je­ti po­bolj­ša­nju kva­li­te­ta pru­ža­nja zdrav­stve­nih uslu­ga, na do­bro­bit svih pa­ci­je­na­ta. Do­na­ci­jom Op­šti­ne na­ba­vlje­na su dva mo­ni­to­ra ukup­ne vri­jed­no­sti 6.220,98 eura. Ta­ko­đe, obez­bi­je­đe­na je nji­ho­va in­sta­la­ci­ja, pu­šta­nje u rad i obu­ka ko­ri­sni­ka od stra­ne ser­ti­fi­ko­va­nih in­že­nje­ra.
Gra­do­na­čel­nik Ste­van Ka­tić i pot­pred­sjed­nik Mi­loš Ko­nje­vić su vri­jed­nu opre­mu uru­či­li dr Oli­ve­ri Elez, iz­vr­šnoj di­rek­tor­ki Bol­ni­ce „Me­lji­ne”.
- Kao od­go­vor­na lo­kal­na upra­va po­ku­ša­va­mo da da­mo mak­si­ma­lan do­pri­nos funk­ci­o­ni­sa­nju Bol­ni­ce Me­lji­ne - ka­zao je Ka­tić i do­dao da je po­moć bol­ni­ci di­rekt­na po­moć oso­blju ko­je „dr­ži ci­je­li si­stem u ži­vo­tu“, kao i gra­đa­ni­ma H. No­vog.
Ka­tić je is­ta­kao je da je ovo pr­vi put da Op­šti­na na­bav­kom opre­me po­ma­že ovu, za grad iz­u­zet­no va­žnu usta­no­vu, ali i da ne­će bi­ti po­sled­nji put da to ra­di, već su u pla­nu i dru­ge do­na­ci­je.
- Upra­vo zbog zna­ča­ja ko­ji ova bol­ni­ca ima za Her­ceg No­vi, ovo je dru­ga po­sje­ta u pro­te­klih šest mje­se­ci ra­da ak­tu­el­ne lo­kal­ne upra­ve. Op­šti­na na­sto­ji da, u okvi­ru svo­jih nad­le­žno­sti, olak­ša rad i mak­si­mal­no se za­la­že da bol­ni­ca op­sta­ne. Na­rav­no, osta­je otvo­re­no naj­va­žni­je pi­ta­nje - prav­ni sta­tus, a to tre­ba da bu­de pred­met sa­stan­ka sa vla­sni­kom „Atlas gru­pom“ i Mi­ni­star­stvom zdra­vlja, do ko­jeg bi tre­ba­lo da do­đe po­lo­vi­nom de­cem­bra- na­glasio je Ka­tić.
Na do­na­ci­ji se za­hva­li­la iz­vr­šna di­rek­to­ri­ca dr Oli­ve­ra Mi­haj­lo­vić Elez, is­ta­kav­ši da će dva no­va pa­ci­jent mo­ni­to­ra zna­čaj­no olak­ša­ti rad hi­rur­škog odje­lje­nja. Na­po­me­nu­la je da će usli­je­di­ti raz­go­vo­ri o even­tu­al­noj do­dat­noj po­mo­ći Op­šti­ne u vi­du do­na­ci­ja. K.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"