Sa skupštine Planinarskog saveza / Planinarski savez
27/12/2023 u 15:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vladan Martić novi predsjednik skupštine Planinarskog saveza Crne Gore

Martić je dobio povjerenje 16 delegata, dok su za Balić glasala četiri delegata

Na redovnoj sjednici skupštine Planinarskog saveza Crne Gore, održanoj dana 23. decembra 2023. godine u KIC “Budo Tomović” u Podgorici, glasovima većine delegiranih članova planinarskih klubova, za predsjednika skupštine izabran je prof. dr Vladan Martić. Izabrani predsjednik je bio kandidovan od strane matičnog Kluba vojnih planinara “Kapetan”, saopšteno je nakon sjednice Planinarskog saveza Crne Gore.

Ispred Kluba, kandidata Vladana Martića je predstavio predsjednik Kluba Miloje Knežević, dok je delegat PSK “Cmiljače” Lazar Zečević predstavio kandidaturu predsjednice svog kluba Zehre Balić.

Martić je dobio povjerenje 16 delegata, dok su za Balić glasala četiri delegata.

- Želim da svojim znanjem i kapacitetima pomogne radu Saveza i radujem se budućoj saradnji sa planinarskim klubovima - kazao je Martić nakon izbora.

image

Sa skupštine Planinarskog saveza

Planinarski savez

Na sjednici su usvojeni izvještaji i odluke, u skladu sa Dnevnim redom, te je verifikovano članstvo dva planinarska kluba “IPA Planinar” iz Podgorice i “Vjeverica” iz Kotora.

Predsjednica Planinarskog saveza Crne Gore Tatjana Ivanović zahvalila je Luki Mitroviću, dosadašnjem predsjedniku, na profesionalnom pristupu u obavljanju dužnosti predsjednika skupštine PSCG, tokom mandata, te na predanom radu i doprinosu u razvoju Planinarskog saveza Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 19:11