Јутрошњи састанак - фото: ВЛАДА ЦГ / - Јутрошњи састанак - фото: ВЛАДА ЦГ
13/05/2021 u 11:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Генерални секретар Владе и савјетник премијера код реиса Фејзића

Милоњић је пожелио Фејзићу, али и свим грађанима и грађанкама исламске вјероисповјести, да ове године Бајрам проведу у здрављу, благостању и породичној срећи

Генерални секретар Владе Божо Милоњић и савјетник предсједника Владе Дејан Абазовић састали су се са реисом Исламске заједнице Рифатом еф. Фејзићем и у име Владе још једном му честитали Рамазански бајрам.

-Милоњић је пожелио Фејзићу, али и свим грађанима и грађанкама исламске вјероисповјести у Црној Гори, да ове године Бајрам проведу у здрављу, благостању и породичној срећи. Нагласио је да су различитости вјере, културе и обичаја које баштином наше богатство које треба гајити, а да ће Влада бити гарант друштва једнакости и равноправности и да као један од кључних приоритета има унутрашњих уједињење и стабилност- саопштено је из Владе.

Фејзић је захвалио на честиткама и истакао да је посјета представника Владе потврда да Влада ради на међувјерском складу, узајамном уважавању у друштву и подијелио наде саговорника да ће Црна Гора бити заједнички дом свих њених грађанки и грађана.

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 14:05