odbor za ljudska prava, Albin Ceman / ODBOR ZA LJUDSKA PRAVA - IVAN PETROVIC-IPE
21/08/2022 u 21:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ćeman: Čekamo URA, sad kad smo ih resetovali

Srušili ste narodnu Vladu od 30. avgusta, a onda sa DPS-om formirali novu. Vi ste srušili narodnu Vladu, a mi DPS-ovu Vladu i vas, istakao je Ćeman

Sad kad smo vas resetovali, čekamo vas, pod uslovom da vas je DPS samo iznajmio na 100 dana, ali ne i trajno kupio. Toliko dugujemo narodu, poručio je URA poslanik Demokrata Albin Ćeman.

- Bivši ministre Adžiću i bivša ministrice Marović iz vaših reagovanja leži razlog zbog čega ste bivši. Sve nam je jasno, samo nam nije jasno kako vam nije neprijatno zbog potpunog odsustva elementarne logike: Abazović je javno, na sjednici Skupštine, saopštio podatke o kriminalu bivše vlasti; kao šef službi bezbjednosti u Vladi koju je srušio takođe je bio upućen u sva nedjela i DPS-a i Zorana Lazovića. I na kraju je napravio vlast sa DPS-om i Zoranom Lazovićem. To je valjda nekakva borba protiv organizovanog kriminala unutar kriminala? Sjajna logika bivšeg ministra, navodi on.

Ćeman je zahvalio i Marović što je potvrdila da nemaju plan sa DPS.

- Za razliku od bivšeg ministra Adžića, Vi ste iskreno nastupili. U ovom saopštenju ćemo samo da vas kratko podučimo, u nadi da ćete isto savladati: Ne postoji veća borba protiv organizovanog kriminala nego srušiti vladu koju je formirao DPS. Ne postoji veće šurovanje sa kriminalnom nego sjedjeti u DPS-ovoj Vladi.Srušili ste narodnu Vladu od 30. avgusta, a onda sa DPS-om formirali novu. Vi ste srušili narodnu Vladu, a mi DPS-ovu Vladu i vas, istakao je Ćeman.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 08:23