/ - Борис Калуђеровић
28/10/2021 u 10:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Калуђеровић: Влада слави парламентаризам државе која не би постојала да су се њени конституенти питали

Стигло је лож уље да се угрију просторије Владиног дома на пар сати за негаторе црногорске нације, историје, језика, културе и њихове налогодавце из комшилука преко пута, навео је он

Борис Калуђеровић, кандидат за одборника са листе “СДП и Грађани – Свим срцем за Цетиње”, саопштио је да су јуче били свједоци сцена за које нијесу вјеровали да су реалне.

- Црногорска влада данас слави 115 година парламентаризма државе која никад не би постојала да су се њени конституенти питали. Свечаност је планирано да се обави у згради Владиног дома, која је данас саставни дио Народног музеја Црне Горе. Зграда у којој се чува национално културно благо Црне Горе. И стигло је лож уље за гријање- навео је он.

Како каже, не, нијесу ово сцене са Тушког пута.

- Стигло је лож уље да се угрију просторије Владиног дома на пар сати за негаторе црногорске нације, историје, језика, културе и њихове налогодавце из комшилука преко пута, које даноноћно чувају снаге јавног реда и мира. Радници  Народног музеја Црне Горе и непроцјењиви експонати смјештени у њему ће се, послије дуже времена, угријати на пар сати. Хвала Влади Црне Горе- истакао је Клауђеровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. maj 2024 18:50