Andrej Milović / - PORTAL DAN
05/10/2023 u 23:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milović: Neprijatno sam iznenađen, Pejović da prestane s manipulacijama

Poslanica Pejović je Milovića optužila da joj je upućivao prijetnje kako će joj život pretvoriti u pakao

Član Predsjedništva PES-a Andrej Milović kazao je da je vrlo neprijatno iznenađen nakon navoda koje je večeras iznijela poslanica Jevrosima Pejović. Pejović je Milovića optužila da joj je upućivao prijetnje kako će joj život pretvoriti u pakao.

- Vrlo sam neprijatno iznenađen navodima koje je večeras iznijela isključena poslanica Pejović, a kojima me optužuje za prijetnje da ću joj, kako ona kaže, od života napraviti pakao. Osjećam potrebu da odlučno demantujem ove tvrdnje i istaknem da takve riječi Pejović nisam uputio niti sam joj prijetio na bilo koji način - kazao je Milović.

Stoga, kako navodi, "ako zaista vjeruje u to što je večeras izgovorila, upućujem je na policiju i sud, naročito imajući u vidu da je na sjednici GO bilo 60-ak ljudi, tj. svjedoka, pa će se istina lako utvrditi."

- Na kraju, pozivam koleginicu Pejović da prestane s ovim i sličnim manipulacijama, kojima želi opravdati svoje nepoštovanje odluka partijskih organa, a što je, pored ostalog potvrdila i razjarenim napuštanjem posljednjeg sastanka poslaničkog kluba kom je prisustvovala, čim joj je stavljeno do znanja da ne govori istinu - poručio je Milović u saopštenju.

Pejović: Na mene je vršen pritisak, Milović prijetio da će mi život pretvoriti u pakao

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 06:47