Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija PKCG ORGANIZUJE SASTANAK Pojednostavljeni carinski postupci
Pri­vred­na ko­mo­ra, uz po­dr­šku Uni­je pri­vred­nih ko­mo­ra Nje­mač­ke odr­ža­će da­nas u Pod­go­ri­ci sa­sta­nak na te­mu Im­ple­men­ta­ci­ja po­jed­no­sta­vlje­nih ca­rin­skih po­stu­pa­ka u Cr­noj Go­ri, sa­op­šte­no je iz PKCG.
Cilj sa­stan­ka je da se pri­vred­ni su­bjek­ti upo­zna­ju sa mo­guć­no­sti­ma ko­je pru­ža­ju po­jed­no­sta­vlje­ni po­stup­ci, na­či­nom apli­ci­ra­nja i nji­ho­vim ko­ri­šće­njem.
– Po­jed­no­sta­vlje­ni ca­rin­ski po­stup­ci su već du­že vri­je­me u ši­ro­koj upo­tre­bi u raz­vi­je­nim svjet­skim eko­no­mi­ja­ma, a po­seb­no u ze­mlja­ma za­pad­ne Evro­pe gdje se gro ca­rin­skih for­mal­no­sti re­a­li­zu­je na ovaj na­čin – na­ve­li su iz PKCG.
Iz PKCG su is­ta­kli da je pri­vred­nim su­bjek­ti­ma ko­ji is­pu­nja­va­ju pro­pi­sa­ne uslo­ve, omo­gu­će­no da svo­ju ro­bu de­kla­ri­šu elek­tron­ski, ko­ri­ste IT teh­no­lo­gi­je, ro­bu na­mi­je­nje­nu za iz­voz ot­pre­ma­ju di­rekt­no iz svo­jih pro­sto­ri­ja do gra­nič­ne ca­rin­ske is­po­sta­ve, a ro­bu na­mi­je­nje­nu sta­vlja­nju u slo­bo­dan pro­met do­pre­ma­ju di­rekt­no od gra­nič­ne ca­rin­ske is­po­sta­ve u svo­je pro­sto­ri­je.
– Ova po­jed­no­sta­vlje­nja omo­gu­ća­va­ju oba­vlja­nje ca­rin­skih for­mal­no­sti znat­no br­že, kra­će je tra­ja­nje po­stup­ka, a omo­gu­će­no je i ca­ri­nje­nje van rad­nog vre­me­na. Ti­me se omo­gu­ća­va­ju i ušte­de u nov­cu, jer su ni­ži tro­ško­vi ot­pre­me i do­pre­me ro­be, ban­kar­skih ga­ran­ci­ja, an­ga­žo­va­nih po­sred­ni­ka, rad­ne sna­ge – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju PKCG.J.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"