Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika IVAN VUJOVIĆ TVRDI DA JE SLUČAJ BIVŠEG POTPREDSJEDNIKA DPS-A PREDSTAVA ZA JAVNOST
Dogovor Đukanovića i Vučića ruganje sa državom
Privođenje Marovića Dogovor Đukanovića i Vučića ruganje sa državom
Sve je ja­sni­je da je slu­čaj biv­šeg pot­pred­sjed­ni­ka DPS-a Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća bio pred­sta­va za jav­nost či­ji je cilj bio da se fin­gi­ra na­vod­na bor­ba pro­tiv ko­rup­ci­je, a da se isto­vre­me­no Mi­lo Đu­ka­no­vić oslo­bo­di po­li­tič­ke kon­ku­ren­ci­je do­sko­ro dru­gog čo­vje­ka DPS-a, oci­je­nio je Ivan Vu­jo­vić, član pred­sjed­ni­štva SDP.
– I ne sa­mo po­li­tič­ke, već pri­je sve­ga bi­znis kon­ku­ren­ci­je, či­me je oči­šćen pro­stor za pre­u­zi­ma­nje do­sko­ro Ma­ro­vi­će­vog bu­dvan­skog obal­nog fe­u­da, na če­lu sa Bu­lja­ri­com. Da­kle, Đu­ka­no­vić je jed­nim udar­cem po­go­dio dvi­je me­te. Isto­vre­me­no je sa svo­jim rat­nim dru­gom i sa­da­šnjim bi­znis part­ne­rom Alek­san­drom Vu­či­ćem do­go­vo­rio fi­nu ru­ku – da se Ma­ro­vi­ću uma­nje du­šev­ni bo­lo­vi ti­me što će ti­je­sni Spuž za­mi­je­ni­ti pro­stra­nim Be­o­gra­dom. Za­to Ma­ro­vi­ću i ni­je od­u­zet pa­soš na­kon pre­su­de i pri­zna­nja da je šef or­ga­ni­zo­va­ne kri­mi­nal­ne gru­pe, za­to im srp­ske vla­sti i da­ju dr­ža­vljan­stva. Za­to i tvrd­nja pre­mi­je­ra Du­ška Mar­ko­vi­ća da su od­no­si Sr­bi­je i Cr­ne Go­re naj­bo­lji u po­sljed­njih 20 go­di­na, a ne mo­že da se re­a­li­zu­je naj­o­bič­ni­je iz­ru­če­nje osu­đe­ni­ka za vi­so­ku ko­rup­ci­ju Cr­noj Go­ri – ka­zao je Vu­jo­vić.
Ka­ko je do­dao, ja­sno je da je Mar­ko­vić u pra­vu jer da od­no­si ni­je­su od­lič­ni ni ova­kvi do­go­vo­ri ne bi bi­li mo­gu­ći.
– Da bi DPS ru­ga­nje sa gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re bi­lo pot­pu­no, do­bi­ja­mo in­for­ma­ci­je o Ma­ro­vi­će­voj de­pre­si­ji, zbog če­ga, na­vod­no, prav­da ne mo­že bi­ti iz­vr­še­na. Valj­da tre­ba svi da bu­de­mo po­seb­no em­pa­tič­ni na psi­ho­lo­ška sta­nja čel­ni­ka DPS-a ko­ji su, po sop­stve­nom pri­zna­nju, ote­li de­se­ti­ne mi­li­o­na od na­ro­da. Da li se ne­ko iz DPS-a za­pi­ta da i na­ši gra­đa­ni ni­je­su mo­žda u sta­nju de­pre­si­je i bez­na­đa što se Ma­ro­vić ne ja­vlja i što ne vra­ća pa­re? Što se po­ve­ća­va PDV, po­sku­plju­ju go­ri­vo i vo­da, sma­nju­ju se pla­te, za­mr­za­va­ju pen­zi­je, uki­da so­ci­ja­la? Ili mi­sle da su gra­đa­ni du­žni da tr­pe po­sle­di­ce nji­ho­vih po­ha­ra i ova­kvih be­stid­nih iga­ra sa zdra­vim ra­zu­mom dok im se oni smi­ju u li­ce – is­ta­kao je Vu­jo­vić.
M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"