Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport PRIJATELJSKA UTAKMICA
Petarda Junajteda protiv Galaksija
Foto: www.vox-cdn.com Petarda Junajteda protiv Galaksija
Fud­ba­le­ri Man­če­ster ju­naj­te­da od­i­gra­li su pr­vu pri­ja­telj­sku utak­mi­cu u sklo­pu pri­pre­ma za na­red­nu se­zo­nu. „Cr­ve­ni đa­vo­li” su tre­nut­no u Sje­di­nje­nim Ame­rič­kim Dr­ža­va­ma, gdje će od­ra­di­ti pr­vi dio pri­pre­ma. Iza­bra­ni­ci Žo­zea Mu­ri­nja već su od­i­gra­li pr­vi pri­ja­telj­ski meč pro­tiv Los An­đe­les Ga­lak­si­ja i ubje­dlji­vo tri­jum­fo­va­li (5:2). Ju­naj­ted je do­bro otvo­rio meč i do pred­no­sti je sti­gao već u dru­gom mi­nu­tu po­got­kom Raš­for­da, ko­ji je za­tre­sao mre­žu Ame­ra i sre­di­nom pr­vog po­lu­vre­me­na. Šest mi­nu­ta ka­sni­je u strel­ce se upi­sao i Fe­la­i­ni Po­čet­kom dru­gog di­je­la Mu­ri­njo je šan­su dao osta­lim igra­či­ma, me­đu ko­ji­ma i Lu­ka­kuu. Do kra­ja me­ča pa­la su još če­ti­ri go­la. Mik­tar­jan je u 67. po­vi­sio na 4:0, a pe­ti gol za En­gle­ze po­sti­gao je Mar­ti­al. Ko­nač­nih 5:2 po­sta­vio je ne­ka­da­šnji na­pa­dač Bar­se­lo­ne, Đo­va­ni Dos San­tos, ko­ji je dva pu­ta za­tre­sao mre­žu Ju­naj­te­da.


Mu­ri­njo uvi­jek bio bli­zak sa Lu­ka­ku­om

Me­na­džer Man­če­ster ju­naj­te­da Žo­ze Mu­ri­njo ve­o­ma do­bro po­zna­je no­vo po­ja­ča­nje klu­ba sa „Old Tra­for­da”, Ro­me­lua Lu­ka­kua, sa ko­jim je sa­ra­đi­vao pri­je če­ti­ri go­di­ne u Čel­si­ju. – Sjaj­no sam sa­ra­đi­vao sa Ro­me­lu­om ne­ko­li­ko mje­se­ci, a i ka­sni­je sam uvi­jek imao ve­o­ma bli­zak od­nos sa njim. Osta­li smo u po­zi­tiv­nom kon­tak­tu i sa­da smo po­no­vo za­jed­no, što je no­vi mo­me­nat u na­šim ka­ri­je­ra­ma. Par­ti­ja­ma u Ever­to­nu je po­ka­zao da je do­sto­jan dre­sa Ju­naj­te­da i či­ni se kao da je u ovom ti­mu go­di­na­ma, za­klju­čio je Mu­ri­njo.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"