Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport EVROPSKO PRVENSTVO A DIVIZIJE ZA IGRAČE DO 20 GODINA NA KRITU
Ponovo produžetak, ali sada poraz
Milić Starovlah ubacio 25 poena Ponovo produžetak, ali sada poraz Francuska - Crna Gora 76:73 (15:10, 17:15, 18:18, 13:20, 13:10)
Dvo­ra­na: „Kla­di­sos”. Gle­da­la­ca: 100. Su­di­je: Ade­mir Zu­ra­po­vić (Bo­sna i Her­ce­go­vi­na), Ili­jas Ku­ne­les (Ki­par) i An­drej Ša­ra­pa (Bje­lo­ru­si­ja).
FRAN­CU­SKA: Oko­bo 16, Ona Em­bo 3, Ben­ga­ber 5, Po­i­re 6, Jet­na, De­nis 4, Gom­ba­uld 5, Noa 13, Her­got 11, Gu­du-Si­ha 6, Vo­u­ti­je 3, Di­ja­va­ra 4.
CR­NA GO­RA: Ćo­ro­vić, Ba­kić 15, Sta­ro­vlah 25, Vo­ji­no­vić 5, Če­pić, Vuk­če­vić, Šu­škav­če­vić, Gr­ko­vić 3, Ka­lu­đe­ro­vić, Jo­kić 2, Če­kić, Po­po­vić 23.
Mla­da re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re do­ži­vje­la je pr­vi po­raz na Evrop­skom pr­ven­stvu za igra­če do 20 go­di­na na grč­kom Kri­tu – iza­bra­ni­ci Du­ša­na Du­blje­vi­ća na­kon pro­du­žet­ka po­ra­že­ni su od se­lek­ci­je Fran­cu­ske 76:73. Na­kon što su na star­tu šam­pi­o­na­ta po­sli­je pro­du­žet­ka sa­vla­da­li Tur­sku, „cr­ve­ni” su od­i­gra­li još je­dan sja­jan meč pro­tiv jed­nog od glav­nih fa­vo­ri­ta za osva­ja­nje tro­fe­ja, ima­li su pri­li­ku da do­đu do po­bje­de u re­gu­lar­nom to­ku, ali je ni­je­su is­ko­ri­sti­li, a Fran­cu­ska je u do­dat­nih pet mi­nu­ta ima­la vi­še kon­cen­tra­ci­je i u uz­bu­dlji­voj za­vr­šni­ci do­šla je do dru­ge po­bje­de na pr­ven­stvu.
Cr­na Go­ra je u pr­vom pe­ri­o­du bi­la rav­no­pra­van ri­val sna­žnim Fran­cu­zi­ma, ko­ji su ipak na­kon pr­vih de­set mi­nu­ta vo­di­li (15:10). Iako su „cr­ve­ni” u 18. mi­nu­tu pri­šli na sa­mo po­en za­o­stat­ka (24:25), Fran­cu­ska je bi­la bo­lja u fi­ni­šu dru­ge di­o­ni­ce, pa je na ve­li­kom od­mo­ru ima­la se­dam po­e­na vi­ška (32:25). I po­če­tak dru­gog po­lu­vre­me­na pri­pao je Fran­cu­zi­ma, ko­ji su u fi­ni­šu tre­će če­tvr­ti­ne ste­kli 14 po­e­na pred­no­sti (49:35). „Cr­ve­ni” su uz­vra­ti­li se­ri­jom 8:1 ko­ju je troj­kom sa zvu­kom si­re­ne za­klju­čio Fi­lip Ba­kić, pa se u po­sljed­njih de­set mi­nu­ta ušlo sa mi­nus se­dam (43:50). Iako je Fran­cu­ska odr­ža­va­la pred­nost, iza­bra­ni­ci Du­ša­na Du­blje­vi­ća se ni­je­su pre­da­va­li, pa su dva mi­nu­ta pri­je kra­ja iz­jed­na­či­li (63:63), što je is­po­sta­vi­lo se bio i ko­na­čan re­zul­tat re­gu­lar­nog to­ka, po­što oba ti­ma ni­je­su po­ga­đa­la do kra­ja me­ča. I u do­dat­nih pet mi­nu­ta igra­lo se po­en za po­en, Cr­na Go­ra je u ne­ko­li­ko na­vra­ta ima­la dva po­e­na pred­no­sti, ali je kva­li­tet Fran­cu­ske do­šao do iz­ra­ža­ja u tre­nu­ci­ma od­lu­ke. Na­kon što je Noa po­go­dio za vođ­stvo svog ti­ma 76:73, 11 se­kun­di pri­je kra­ja, Ćo­ro­vić je u po­sled­njem na­pa­du šu­ti­rao troj­ku za pro­du­že­tak, ali ni­je po­go­dio pa je pro­pu­šte­na ve­li­ka pri­li­ka da se ostva­ri no­va po­bje­da na šam­pi­o­na­tu. Naj­e­fi­ka­sni­ji u cr­no­gor­skoj re­pre­zen­ta­ci­ji bio je Mi­lić Sta­ro­vlah sa 25 po­e­na, a is­ta­kli su se još Mi­loš Po­po­vić sa 23 po­e­na i 15 sko­ko­va i Fi­lip Ba­kić sa 15 po­e­na.
Cr­na Go­ra će u po­sljed­njem ko­lu gru­pe B da­nas od 13.30 igra­ti pro­tiv Islan­da.T.B.


Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"