Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo NA OTVARANJU „ŽENSKOG PARLAMENTA“ PREDSJEDNIK SKUPŠTINE IVAN BRAJOVIĆ PORUČIO
Važna borba protiv nasilja
Zasjedao ženski parlament Važna borba protiv nasilja
Bor­ba pro­tiv na­si­lja sva­ke vr­ste, po­seb­no pre­ma dje­ci i že­na­ma, ima na­ci­o­nal­ni zna­čaj, po­ru­čio je pred­sjed­nik Skup­šti­ne Ivan Bra­jo­vić na otva­ra­nju sed­mog za­sje­da­nja „Žen­skog par­la­men­ta”. On je ka­zao da je neo­p­hod­no iskre­no go­vo­ri­ti o sva­koj vr­sti na­si­lja nad že­na­ma.
Ovo­go­di­šnje za­sje­da­nje „Žen­skog par­la­men­ta”, ko­je or­ga­ni­zu­je Od­bor za rod­nu rav­no­prav­nost, po­sve­će­no je re­a­li­za­ci­ji ak­tiv­no­sti na spre­ča­va­nju i su­zbi­ja­nju na­si­lja nad že­na­ma i na­si­lja u po­ro­di­ci, u to­ku glo­bal­ne kam­pa­nje „16 da­na ak­ti­vi­zma pro­tiv na­si­lja nad že­na­ma”. Bra­jo­vić je ka­zao da ta kam­pa­nja skre­će pa­žnju na či­nje­ni­cu da je na­si­lje nad že­na­ma svih uz­ra­sta jed­no od naj­ra­ši­re­ni­jih, naj­i­straj­ni­jih i naj­ra­zor­ni­jih kr­še­nja ljud­skih pra­va u svi­je­tu.
– Po­treb­na nam je kul­tu­ra jav­nog di­ja­lo­ga, pro­mo­ci­ja kul­tu­re op­ho­đe­nja i uva­ža­va­nja, ta­ko da bor­ba pro­tiv na­si­lja sva­ke vr­ste, po­seb­no pre­ma dje­ci i že­na­ma, ima na­ci­o­nal­ni zna­čaj – na­gla­sio je Bra­jo­vić.
Sma­tra da je pi­ta­nje rod­no za­sno­va­nog na­si­lja u sr­cu ljud­skih pra­va.A.O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"