posječeni platani / - FOTO: VOLIM DG
17/07/2023 u 10:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Krivična prijava zbog sječe stabala u Danilovgradu

Kako se navodi u krivičnoj prijavi Savovića, posječeno je trinaest stabala, a debla koja su ostala su utovarena na kamione i odvezena u nepoznatom pravcu.

Danilovgrađanin Nenad Savović podigao je danas krivičnu prijavu protiv NN odgovornog lica iz Opštine Danilovgrad, zbog sječe platana koji su se nalazili ispred Doma zdravlja u Danilovgradu, piše portal Volim Danilovgrad.

- Tri platana od osam koji se nalaze ispred Osnovne škole „Vuko Jovović“ moraju biti posječeni, nikako cijeli drvored, kako se pokušava neistinito predstaviti, istakli su juče iz Opštine.

Gubitak zelenih površina nadoknadićemo sadnjom drugih vrsta drveća koja će biti bolje prilagođena okruženju i zahtjevima održavanja, stoji u jučerašnjem saopštenju Opštine Danilovgrad.

Ipak, kako se vidi u krivičnoj prijavi Savovića, posječeno je trinaest stabala, a  debla koja su ostala su utovarena na kamione i odvezena u nepoznatom pravcu.

-Želim da znam kao građanin kome su ta stabla isporučena jer po mom shvatanju to je krivično djelo, navodi se u dijelu krivične prijave koju je Savović jutros podnio želeći da utvrdi kome ide profit nakon što se stabla u pilani obrade.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 23:58