Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2015-04-29 U CENTRU TUZI KROZ MJESEC DANA Privremeni parking
Ure­đe­nje pri­vre­me­nog par­king pro­sto­ra u cen­tru Tu­zi, na lo­ka­ci­ji Breg­tuz iza ne­ka­da­šnjeg „Mir ra­dia”, po­če­će kroz mje­sec da­na, ka­zao je Na­ser Kr­ka­no­vić, pred­sjed­nik Mje­sne za­jed­ni­ce Tu­zi. Ka­ko je ka­zao, na pro­sto­ru od oko 400, 500 me­ta­ra kva­drat­nih, ko­je će as­fal­ti­ra­ti do­bi­će do­sta ozna­če­nih par­king mje­sta.
- Taj po­sao će ra­di­ti Pu­te­vi. Ob­zi­rom da su sa­da pre­vi­še an­ga­žov­ni, do­go­vo­ri­li smo se da sa ure­đe­njem par­kin­ga poč­nu kad se ma­lo ras­te­re­te, što će po ne­kim na­šim pro­cje­na­ma bi­ti za oko mje­sec da­na. Taj pri­vre­me­ni par­king nam je neo­p­ho­dan ka­ko bi se ras­te­re­tio sa­o­bra­ćaj u cen­tru Tu­zi, jer je pre­bu­ku­i­ran vo­zi­li­ma- ka­zao je Kr­ka­no­vić.
U pro­gra­mu ra­da Agen­ci­je za iz­grad­nju i raz­voj Pod­go­ri­ce za tu na­mje­nu je opre­di­je­lje­no 10.000 eura, kao i 5.000 eura za iz­ra­du pro­jek­ta. S.R.


Či­sti­će Ru­je­lu

Na­ser Kr­ka­no­vić is­ti­če i da je Agen­ci­ja za iz­grad­nju i raz­voj Pod­go­ri­ce na ten­de­ru za naj­po­volj­ni­jeg iz­vo­đa­ča ra­do­va na či­šće­nju ko­ri­ta ri­je­ke Ru­je­le iza­bra­la fir­mu Mi­jo­vić.
- Ne­ko­li­ko lo­ka­ci­ja će bi­ti oči­šće­no sa­mo još da od­lu­či­mo ko­je, da bi bi­li što efek­tiv­ni­ji. Ukup­no je 80.000 eura opre­di­je­lje­no za taj po­sao ove go­di­ne, od če­ga je dio opre­di­je­ljen na­šim fi­nan­sij­skim plnom, a ne­što pre­ko Agen­ci­je. Po mom mi­šlje­nju, naj­pa­met­ni­je bi bi­lo da se poč­ne od cen­tra Tu­zi gdje je si­tu­a­ci­ja naj­kri­tič­ni­ja, pa on­da od ko­ri­ta ri­je­ke Ru­je­le od Mi­lje­ša do sa­mog ušća u Ska­dar­sko je­ze­ro - po­ru­ču­je Kr­ka­no­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"