Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2015-04-29 ZA SKUPŠTINU AKCIONARA FK BUDUĆNOST Predložiće delegate
Glav­ni grad će kao ve­ćin­ski vla­snik FK Bu­duć­nost na pr­voj na­red­noj sjed­ni­ci Skup­šti­ne Glav­nog gra­da pred­lo­ži­ti pred­stav­ni­ke u no­voj skup­šti­ni ak­ci­o­na­ra i na­kon to­ga pri­stu­pi­ti kon­sti­tu­i­sa­nju Uprav­nog od­bo­ra i me­nadž­men­ta klu­ba, sa­op­šte­no je ju­če iz Glav­nog gra­da.
- Pro­ble­mi na­sta­li u bi­lo kom seg­men­tu funk­ci­o­ni­sa­nja klu­ba sva­ka­ko ne uti­ču sti­mu­la­tiv­no na igrač­ki ka­dar da ostva­ru­je že­lje­ne re­zul­ta­te. Grad­ska upra­va se ni u jed­nom tre­nut­ku ni­je mi­je­ša­la u struč­nu i pro­fe­si­o­nal­nu di­men­zi­ju funk­ci­o­ni­sa­nja klu­ba. Po sta­tu­tu to pra­vo pri­pa­da upra­vi klu­ba, me­nadž­men­tu i struč­nom šta­bu, ko­ji sa­mo­stal­no od­lu­ču­ju o or­ga­ni­za­ci­ji i tak­mi­če­nju. Po­red to­ga, sve vri­je­me una­zad ni­je iz­o­sta­la po­dr­ška Glav­nog gra­da ni­ti u jed­nom seg­men­tu, jer smo na sva­ki za­htjev ko­ji je is­po­sta­vljen od stra­ne klu­ba re­a­go­va­li pra­vo­vre­me­no i u skla­du sa bu­džet­skim pro­jek­ci­ja­ma - na­vo­de iz Glav­nog gra­da.
Glav­ni grad će, ka­ko sto­ji u sa­op­šte­nju, na pr­voj na­red­noj sjed­ni­ci Skup­šti­ne Glav­nog gra­da pred­lo­ži­ti pred­stav­ni­ke u no­voj skup­šti­ni ak­ci­o­na­ra.
-Na­kon to­ga pri­stu­pi­će se kon­sti­tu­i­sa­nju Uprav­nog od­bo­ra i me­nadž­men­ta klu­ba, u skla­du sa Za­ko­nom o pri­vred­nim dru­štvi­ma, a sve u ci­lju stva­ra­nja po­volj­nog am­bi­jen­ta za ostva­ri­va­nje naj­bo­ljih sport­skih re­zul­ta­ta klu­ba. Ka­ko bi FK Bu­duć­nost mo­gao u na­red­nom pe­ri­o­du nor­mal­no da funk­ci­o­ni­še i po­sti­že do­bre re­zul­ta­te, i na sport­skom i fi­nan­sij­skom pla­nu, grad­ska upra­va sma­tra da je ne­do­pu­sti­vo da se ova­kvi i slič­ni pro­ble­mi de­ša­va­ju, po­seb­no po­la­ze­ći od či­nje­ni­ce da je to klub ko­ji je or­ga­ni­zo­van u skla­du sa Za­ko­nom o spor­tu kao pri­vred­no dru­štvo i da ima naj­bo­lje uslo­ve za rad, kao i do­bru fi­nan­sij­sku pot­po­ru i u gra­du i u dru­gim pri­vred­nim su­bjek­ti­ma. Vje­ru­je­mo da na­sta­la si­tu­a­ci­ja ne­će ugro­zi­ti sport­ske am­bi­ci­je igra­ča FK Bu­duć­nost, već da će, sa­gla­sno nji­ho­vim ne­spor­nim sport­skim kva­li­te­ti­ma ostva­ri­ti do­bar pla­sma­n u Pr­voj fud­bal­skoj li­gi Cr­ne Go­re - za­klju­ču­je se u sa­op­šte­nju.N.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"