Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PREDSJEDNIK MZ SPUŽ DARIO ĐURIČKOVIĆ ISTIČE DA JE ZA GODINU DANA PUNO URAĐENO
Obnovljena kapela, uređen centar
Đuričković Obnovljena kapela, uređen centar
DA­NI­LOV­GRAD – Pred­stav­ni­ci Mje­sne za­jed­ni­ce Spuž ka­žu da su u pro­te­klih go­di­nu da­na ure­di­li ka­pe­lu i cen­tar MZ, i da su is­pu­ni­li za­htje­ve mje­šta­na. Pred­sjed­nik MZ Da­rio Đu­rič­ko­vić na­vo­di da je ka­pe­la da­nas u mno­go bo­ljem sta­nju ne­go što je bi­la ra­ni­je. Po nje­go­vim ri­je­či­ma, po­pra­vljen je krov ko­ji je pro­ki­šnja­vao, ofar­ba­na je ogra­da, a u MZ na­mje­ra­va­ju da pre­u­zmu oba­ve­zu odr­ža­va­nja se­o­skog gro­blja.
– Ka­pi­ja ka­pe­le sa no­se­ćim stu­bo­vi­ma je oja­ča­na i po­pra­vlje­na, a ra­de se i no­ve klu­pe, ko­je će bi­ti smje­šte­ne na pla­tou ko­ji bi tre­ba­lo da se be­to­ni­ra. Po­sta­vlja­ju se i no­ve gre­di­ce na be­ton­skom di­je­lu na­mi­je­nje­nom za sje­de­nje, pa će usko­ro ka­pe­la ima­ti no­vi iz­gled – po­ja­šnja­va Đu­rič­ko­vić i do­da­je da ra­de­o­ve na ka­pe­li iz­vo­di eki­pa da­ni­lov­grad­skog ko­mu­nal­nog pred­u­ze­ća i da bez nji­ho­ve po­mo­ći ma­lo šta bi mo­gli sa­mi da ura­de.
Đu­rič­ko­vić is­ti­če da i cen­tar Spu­ža do­bi­ja no­ve sa­dr­ža­je i da za­hva­lju­ju­ći sa­rad­nji sa op­štin­skim Se­kre­ta­ri­ja­tom za imo­vi­nu fa­sa­de do­bi­ja­ju no­vi iz­gled. Uklo­nje­ni su sta­ri žar­di­nje­ri, po­sta­vlje­ni no­vi stu­bi­ći, ra­di i fon­ta­na, i to mje­sto je već po­sta­lo omi­lje­no sa­sta­ja­li­šte mla­dih.
– Ima­mo že­lju i da osmi­sli­mo rad pi­ja­ce u cen­tru ko­ja ni­ka­da ni­je ra­di­la i ko­ja je da­nas za­pu­šte­na, ali se na­dam da će­mo usko­ro i to ure­di­ti. Oče­ku­jem da bu­de za­in­te­re­so­va­nih mje­šta­na ko­ji će na pi­ja­ci iz­la­ga­ti svo­je pro­iz­vo­de – ka­že Đu­rič­ko­vić.
On na­gla­ša­va da je ure­đen i pri­laz, od­no­sno ula­zu u ne­ka­da­šnju tur­sku tvr­đa­vu. Po­sta­vlje­na je no­va ra­svje­ta i no­vi stu­bo­vi.
– Ure­di­li smo do­sta pu­te­va za­hva­lju­ju­ći ne­se­bič­nom an­ga­žo­va­nju pred­stav­ni­ka op­štin­ske Di­rek­ci­je za sa­o­bra­ćaj. Do­sad smo već na­su­li do­sta ma­ka­dam­skih pra­va­ca, a ovih da­na po­če­će­mo i da ure­đu­je­mo ce­stu ko­ja pro­la­zi po­red ne­ka­da­šnje far­me kra­va i spa­ja ži­te­lje iz ovo­ga kra­ja Spu­ža sa pu­tem pre­ma Da­ni­lov­gra­du. Ne­će­mo za­bo­ra­vi­ti ni na ob­na­vlja­nje ho­ri­zon­tal­nih i ver­ti­kal­nih sa­o­bra­ćaj­nih zna­ko­va – na­bra­ja Đu­rič­ko­vić.I.M.


Ni­šta bez lo­kal­ne upra­ve

U MZ na­gla­ša­va­ju da su uče­stvo­va­li u or­ga­ni­za­ci­ji kul­tur­ne pri­red­be „Spu­ško lje­to”. Ži­te­lji i go­sti mo­gli su da pra­te sport­ske i osta­le do­ga­đa­je to­kom 40-dnev­nog tra­ja­nja te ma­ni­fe­sta­ci­je.
– Iz do­sa­da­šnjeg ra­da na­še MZ ni­je te­ško za­klju­či­ti da smo us­po­sta­vi­li od­lič­nu sa­rad­nju sa lo­kal­nom upra­vom i nje­nim slu­žba­ma. Bez njih ne bi­smo mo­gli da po­stig­ne­mo po­me­nu­te re­zul­ta­te, a mje­šta­ni Spu­ža tre­ba da zna­ju da su nad­le­žni u Da­ni­lov­gra­du na sve na­še i nji­ho­ve za­htje­ve ima­li ra­zu­mi­je­va­nja i da su ih u skla­du sa svo­jim mo­guć­no­sti­ma i ostva­ri­va­li – pod­vla­či Đu­rič­ko­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"