Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo GRADONAČELNIK CETINJA ALEKSANDAR BOGDANOVIĆ PRIJAVIO IMOVINU I PRIHODE
Zadužio se 90.000, ne da pristup računima
Bogdanović Zadužio se 90.000, ne da pristup računima On nije dao saglasnost Agenciji za pristup eventualnim bankarskim računima
Gra­do­na­čel­nik Ce­ti­nja Alek­san­dar Bog­da­no­vić pri­ja­vio je Agen­ci­ji za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je go­to­vi­nu od 25.000 eura. On se kra­jem pro­šle go­di­ne za­du­žio 90.000 eura.
Pre­ma po­da­ci­ma iz nje­go­vog imo­vin­skog kar­to­na, Bog­da­no­vić se kre­dit­no za­du­žio 29. de­cem­bra pro­šle go­di­ne. Kao vr­sta kre­di­ta na­ve­de­no je „hi­po­te­kar­ni”, dok mu mje­seč­na ra­ta 700 eura.
Nje­mu je pla­ta na funk­ci­ji gra­do­na­čel­ni­ka la­ni bi­la 1.345 eura. Po­red te, on oba­vlja još če­ti­ri funk­ci­je. Član je Se­na­ta Pre­sto­ni­ce, te pred­sjed­nik Ko­mi­si­je za pra­će­nje si­ste­ma fi­skal­ne ega­li­za­ci­je, Uprav­nog od­bo­ra Mon­te­pu­ta i Za­jed­ni­ce op­šti­na Cr­ne Go­re. Su­de­ći pre­ma po­da­ci­ma iz nje­go­vog imo­vin­skog kar­to­na, on na tim funk­ci­ja­ma ne­ma za­ra­du.
Bog­da­no­vić je u na­sled­stvo do­bio dio li­va­de od 1.097 kva­dra­ta, nji­ve od 1.849, ku­će od 67 i ga­ra­že od 13 me­ta­ra kva­drat­nih. Vo­zi „kraj­sle­ra” iz 2005. go­di­ne.
Gra­do­na­čel­nik Ce­ti­nja ima ak­ci­je u kom­pa­ni­ja­ma „Bje­la­si­ca ra­da” i u „Ja­dran­skom bro­do­gra­di­li­štu”.
Za raz­li­ku od pro­šle go­di­ne ka­da je dao sa­gla­snost Agen­ci­ji za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je za pri­stup nje­go­vim ban­kar­skim ra­ču­ni­ma, Bog­da­no­vić to ni­je uči­nio ove go­di­ne. Nje­go­va su­pru­ga Mi­le­na Ma­ro­vić Bog­da­no­vić da­la je sa­gla­snost da joj se pri­stu­pi ban­kar­skim ra­ču­ni­ma u iz­vje­šta­ju ko­ji je pod­ni­je­la na­kon od­la­ska sa funk­ci­je, dok to ni­je ura­di­la u re­dov­nom iz­vje­šta­ju o pri­ho­di­ma i imo­vi­ni.
Nje­go­va su­pru­ga i kćer­ka biv­šeg funk­ci­o­ne­ra DPS-a Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća, Mi­le­na Ma­ro­vić Bog­da­no­vić la­ni je pri­ho­do­va­la 800 eura mje­seč­no kao me­na­džer Op­šti­ne Bu­dva, ali je kra­jem pro­šle go­di­ne pod­ni­je­la ostav­ku na tu funk­ci­ju. Na nje­no ime se vo­di „mer­ce­des benz” pro­iz­ve­den 2004. go­di­ne. Ona je pred­sjed­nik Uprav­nog od­bo­ra u jav­noj pred­škol­skoj ustav­no­vi „Lju­bi­ca V. Jo­va­no­vić Ma­ša”, gdje ne pri­ma na­kna­du.
Ma­ro­vić Bog­da­no­vić pod­ni­je­la je ostav­ku na funk­ci­ju me­na­džer­ke bu­dvan­ske op­šti­ne, na­kon što je do­šlo do pro­mje­ne vla­sti u tom gra­du. Iako je ima­la još dvi­je i po go­di­ne man­da­ta na toj funk­ci­ji, ona je ostav­ku pod­ni­je­la prav­da­ju­ći je ti­me da po­li­tič­ki ne pri­pa­da no­voj vla­sti. Ona je tu funk­ci­ju po­kri­va­la od kra­ja 2010. go­di­ne, a re­i­za­bra­na je kra­jem 2014. go­di­ne.A.O.


Ostao bez pri­ma­nja

Alek­san­dar Bog­da­no­vić je na du­žnost gra­do­na­čel­ni­ka Ce­ti­nja stu­pio kra­jem 2013. go­di­ne. Sa­mo par da­na ka­sni­je ime­no­van je za pred­sjed­ni­ka UO Mon­te­pu­ta. Do pro­šle go­di­ne, nje­mu je mje­seč­no pri­ma­nje na toj funk­ci­ji bi­lo 230 eura. Kao pred­sjed­nik Ko­mi­si­je za pra­će­nje fi­skal­ne ega­li­za­ci­je Mo­ni­star­stva fi­nan­si­ja, ra­ni­je je za­ra­đi­vao još 350 eura.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"