Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo PONOVO RASPISAN TENDER ZA UKLANJANJE GRITA U BIJELOJ Oglas do 23. oktobra
Agen­ci­ja za za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne po­no­vo je ras­pi­sa­la me­đu­na­rod­ni ten­der za iz­bor po­nu­đa­ča za re­me­di­ja­ci­ju tla, od­no­sno či­šće­nje opa­snog gri­ta iz Bro­do­gra­di­li­šta Bi­je­la. Ten­der će bi­ti otvo­ren do 23. ok­to­bra.
Ten­der je u vi­še na­vra­ta ot­ka­zi­van, a po­sled­nji put je to ura­đe­no zbog mo­di­fi­ka­ci­je ten­der­ske do­ku­men­ta­ci­je. Iz Agen­ci­je za za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne ta­da su ka­za­li da nji­me tre­ba da pru­ži uslo­ve pra­vič­no­sti i jed­na­ko­sti uče­šća za sve za­in­te­re­so­va­ne po­nu­đa­če. „Da­nu” su ra­ni­je sa­op­šti­li da su sa Svjet­skom ban­kom do­go­vo­ri­li spro­vo­đe­nje sve­o­bu­hvat­ne ana­li­ze tran­spor­ta ot­pa­da drum­skim i že­lje­znič­kim sa­o­bra­ća­jem, ra­di upo­red­ne ana­li­ze sa tre­nut­nim rje­še­njem, tj. tran­spor­tom ot­pa­da po­mor­skim sa­o­bra­ća­jem.
Ovim pro­jek­tom pla­ni­ra­no je ukla­nja­nje ot­pad­nih ma­te­ri­ja, is­ko­pa­va­nje ili sa­ku­plja­nje ot­pad­nog ma­te­ri­ja­la iz pret­hod­no upa­ko­va­nih vre­ća, pre­nos ma­te­ri­ja­la, nje­go­vo pre­pa­ki­va­nje i iz­voz u ino­stran­stvo, kao i po­pu­nja­va­nje is­ko­pi­na, ko­je će osta­ti na­kon is­ko­pa­va­nja, te imo­bi­li­za­ci­ja bez­o­pa­snog ot­pad­nog pi­je­ska.
A.O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"