Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-10-21 AGENCIJA ZA SPREČAVANJE KORUPCIJE POČELA SA REALIZACIJOM PLANA KONTROLE UOČI PREDSTOJEĆIH LOKALNIH IZBORA Za nezakonitosti slijede prekršajne prijave
Agen­ci­ja za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je sa­op­šti­la je ju­če da je ra­di una­pre­đe­nja tran­spa­rent­no­sti i in­te­gri­te­ta iz­bor­nog pro­ce­sa po­če­la sa spro­vo­đe­njem ak­tiv­no­sti na te­re­nu u ci­lju de­talj­ne i sve­o­bu­hvat­ne kon­tro­le fi­nan­si­ra­nja iz­bor­ne kam­pa­nje i nad­zo­ra nad po­što­va­njem od­red­bi Za­ko­na o fi­nan­si­ra­nju po­li­tič­kih su­bje­ka­ta i iz­bor­nih kam­pa­nja u to­ku kam­pa­nje za lo­kal­ne iz­bo­re u pre­sto­ni­ci Ce­ti­nje i op­šti­na­ma Moj­ko­vac, Pet­nji­ca i Tu­zi, op­šti­ni u okvi­ru Glav­nog gra­da. Pla­ni­ra­no je da su­bjek­ti kon­tro­le bu­du 17 or­ga­na vla­sti i pet po­li­tič­kih su­bje­ka­ta. Ko­na­čan broj su­bje­ka­ta kon­tro­le će bi­ti po­znat na­kon što svi po­li­tič­ki su­bjek­ti ko­ji na­mje­ra­va­ju da se kan­di­du­ju za uče­šće na iz­bo­ri­ma za Skup­šti­nu pre­sto­ni­ce Ce­ti­nje i skup­šti­ne op­šti­na Moj­ko­vac, Pet­nji­ca i Tu­zi pre­da­ju iz­bor­ne li­ste op­štin­skim iz­bor­nim ko­mi­si­ja­ma.
– Pr­ve ak­tiv­no­sti na te­re­nu u ci­lju nad­zo­ra nad po­što­va­njem od­red­bi Za­ko­na o fi­nan­si­ra­nju po­li­tič­kih su­bje­ka­ta i iz­bor­nih kam­pa­nja Agen­ci­ja je spro­ve­la u jav­noj usta­no­vi KIC Ma­le­si­ja, a na­red­na kon­tro­la je za­ka­za­na u pro­sto­ri­ja­ma Op­šti­ne Tu­zi, op­šti­ne u okvi­ru Glav­nog gra­da. O ovim ak­tiv­no­sti­ma, kao i o kon­trol­nim ak­tiv­no­sti­ma ko­je će bi­ti pred­u­ze­te u in­sti­tu­ci­ja­ma na te­ri­to­ri­ja­ma op­šti­na Moj­ko­vac, Pet­nji­ca i pre­sto­ni­ce Ce­ti­nje, Agen­ci­ja će sa­či­ni­ti iz­vje­šta­je o spro­ve­de­nom nad­zo­ru – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
– Uko­li­ko to­kom spro­vo­đe­nja kon­tro­le ili nad­zo­ra Agen­ci­ja pri­ba­vi po­dat­ke ko­ji upu­ću­ju na ne­pra­vil­no­sti ili kr­še­nja za­ko­na, u ro­ku od 15 da­na od da­na uoče­ne ne­pra­vil­no­sti ili kr­še­nja za­ko­na će sa­či­ni­ti iz­vje­štaj o iz­vr­še­noj kon­tro­li ili nad­zo­ru i osta­vi­ti rok za iz­mje­nu ili do­pu­nu do­ku­men­ta­ci­je, od­no­sno po­kre­nu­ti pre­kr­šaj­ni po­stu­pak, pod­ni­je­ti pri­ja­vu ili ini­ci­ja­ti­vu nad­le­žnom or­ga­nu na da­lje po­stu­pa­nje.U slu­ča­ju pod­ni­je­tih pri­go­vo­ra, Agen­ci­ja će pri­stu­pi­ti utvr­đi­va­nju či­nje­ni­ca, okol­no­sti i na­vo­da iz pri­ja­ve pu­tem iz­ja­šnje­nja i uvi­dom u do­ku­men­ta­ci­ju su­bjek­ta pri­ja­ve, od­no­sno po­stu­pi­ti po svim pod­ni­je­tim pri­go­vo­ri­ma u skla­du sa nad­le­žno­sti­ma – na­gla­ša­va­ju iz Agen­ci­je.
Ka­ko su do­da­li, o svim re­zul­ta­ti­ma spro­ve­de­nih ak­tiv­no­sti u to­ku iz­bor­ne kam­pa­nje bla­go­vre­me­no će oba­vi­je­sti­ti jav­nost.V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"