Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Spojiti predsjedničke i lokalne izbore * Poslanici iz vlasti sebe častili 410 eura * Do krsta prvi otac i sin * Čekaju nas duge suše, poplave i požari * Aco dao Canetu 1,3 miliona, pomaže i ministarstvo * Srbiji prijeti serija atentata
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Blagoje Grahovac, penzionisani general:
– Vojska je institucija koja među prvima osjeti nevolju rđave vlasti.

Vic Dana :)

Šta radiš kada te jure avion, tenk i svemirski brod?
- Kažeš Cigi da zaustavi ringišpil.

Muž, zavaljen na fotelji, doviknu ženi:
- Daj draga, pogledaj šta je tom djetetu?! Mnogo se dere!
- Pa, šta `oćeš, ... možda da ga stavim na vibraciju?


Otišao narkoman kod ljekara i slučajno zaluta na ginekološko odjeljenje. U čekaonici sjede pored trudnice i upita:
- Da li voliš svoje dijete?
- Volim.
- A, voli li ono tebe?
- Pa, voli.
- Pa što si ga onda pojela!?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ZVANIČNA PODGORICA SAOPŠTILA DA NEĆE PRISTATI NA MIJANJENJE SPORAZUMA SA PRIŠTINOM
Haradinaj traži promjenu granice
Haradinaj Haradinaj traži promjenu granice
Pre­mi­jer Ko­so­va (pod Re­zo­lu­ci­jom UN 1244 prim.aut) Ra­muš Ha­ra­di­naj in­si­sti­ra na ja­kim raz­lo­zi­ma ka­ko bi od po­sla­ni­ka Skup­šti­ne Ko­so­va za­tra­žio da po­dr­že ra­ti­fi­ka­ci­ju spo­ra­zu­ma o raz­gra­ni­če­nju sa Cr­nom Go­rom i za­rad po­sti­za­nja tog ci­lja Vla­da Ko­so­va tra­ži­la je po­moć zva­nič­ne Pod­go­ri­ce, pre­nio je ju­če list „Ko­ha di­to­re”.
Iz Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va Cr­ne Go­re ka­za­li su ne­zva­nič­no da iz ko­sov­ske vla­de ni­je­su do­bi­li ni­ka­kve no­ve za­htje­ve, a isto nam je re­če­no i u MUP-u Cr­ne Go­re.
Šef vla­di­nog Bi­roa za od­no­se s jav­no­šću Sr­đan Ku­so­vac ka­zao je za „Dan” da „po­zi­ci­ja Cr­ne Go­re u ve­zi sa na­šim gra­ni­ca­ma ni­je, ni­ti će bi­ti pro­mi­je­nje­na”.
– Me­dij­ske tvrd­nje ne ko­men­ta­ri­še­mo – na­veo je Ku­so­vac.
Pre­ma pi­sa­nju pri­štin­skog li­sta, no­va si­tu­a­ci­ja bi bi­la stvo­re­na u slu­ča­ju da pre­mi­je­ri Ko­so­va i Cr­ne Go­re iza­đu sa za­jed­nič­kom de­kla­ra­ci­jom u ko­joj se oba­ve­zu­ju da će se spo­ra­zum o raz­gra­ni­če­nju po­no­vo raz­mo­tri­ti uko­li­ko bu­de no­vih prav­nih či­nje­ni­ca. Ovaj list tvr­di ka­ko „iz­gle­da da i u Pod­go­ri­ci ima sprem­no­sti da se pro­na­đe ta­kvo rje­še­nje, jer je bi­lo ko­mu­ni­ka­ci­ja na ni­vou mi­ni­sta­ra ko­ji su raz­mo­tri­li ovo pi­ta­nje i ima op­ti­mi­zma”.
Pre­ma na­vo­di­ma tog iz­vo­ra, ako se po­stig­ne sa­gla­snost o tek­stu de­kla­ra­ci­je ne vje­ru­je se da će bi­ti pro­ble­ma.
– U pro­šlom par­la­men­tar­nom pe­ri­o­du, dok je Ha­ra­di­naj bio u opo­zi­ci­ji, on je vo­dio kam­pa­nju pro­tiv spo­ra­zu­ma o raz­gra­ni­ča­nju, jer je sma­trao da ti­me Ko­so­vo gu­bi 8.000 hek­ta­ra te­ri­to­ri­je – pi­še u član­ku li­sta „Ko­ha di­to­re”.
Krat­ko vri­je­me po­sli­je iz­bo­ra za pre­mi­je­ra, Vla­da je do­sta­vi­la Skup­šti­ni Ko­so­va pred­log za­ko­na o ra­ti­fi­ka­ci­ji spo­ra­zu­ma o raz­gra­ni­če­nju sa Cr­nom Go­rom, iako je Ha­ra­di­naj i da­lje iz­ja­vlji­vao da spo­ra­zum tre­ba sru­ši­ti.
Me­đu­tim, sa­da je pre­ma pro­cje­na­ma u Vla­di no­vi mo­me­nat i za­kon bi tre­ba­lo da bu­de sta­vljen na dnev­ni red ko­sov­skog par­la­men­ta.
M.V.


Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"