Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Šešelj sprema listu za izbore * Vlada popustila pod pritiskom opozicije * Stojanoviću ostavka ili optužnica * Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Ubica namamio žrtve preko Fejsbuka * Pilot i ranije letio tom putanjom
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-07-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Hu Čunjung, portparol MIP-a Narodne Republike Kine:
Smatramo da je NATO proizvod hladnog rata i Kina se protivi uključivanju dodatnih država.

Vic Dana :)

На разгласу у авион капетан обавјештава путнике да ће авион ускора да слети. Након тога он заборави да искључи микрофон и цио авион чује разговор у пилотској кабини.
- Шта ћемо радити у Београду?
- Шта ја знам. Реци ти?- одговара копилот.
- Знаш шта? Прво ћемо несто појести, па мало ћемо попити, а онда ћемо узети ове двије стујардесе па ја ћу једну а ти другу. Важи?- пита пилот.
Једна од стујардеса кад је чула да је пилот заборавио разглас потрчи да им то каже али баш пред врата се спотакне, а на то ће једна старија бака која је била међу путнике:
- Полако дијете, зар ниси чула прво ће нешто појести..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni IZ PETNJIČKOG ODBORA SDP-A PORUČILI MINISTRU ZDRAVLJA Sledeći put dođite autom hitne
PET­NjI­CA - Iz pet­njič­kog od­bo­ra So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je oci­je­ni­li su da gra­đa­ni Pet­nji­ce ni­je­su rav­no­prav­ni sa svim gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re. Iz SDP-a to pot­kre­plju­ju po­sled­njom po­sje­tom mi­ni­stra zdra­vlja ko­ji je do­šao u Pet­nji­cu i tom pri­li­kom ni­jed­nim ge­stom ni­je po­ka­zao da mu zdrav­stve­na za­šti­ta gra­đa­na Pet­nji­ce ni­je u mi­sli­ma ni pod ra­zno.
- Po­zi­va­mo mi­ni­stra ako je ovaj put mo­gao do­ći sa prat­njom ovo­li­ko „cr­nih“ slu­žbe­nih auto­mo­bi­la ko­ji­ma se vo­ze di­rek­to­ri do­mo­va zdra­vlja, sle­de­ći put u Pet­nji­cu do­đe „bi­je­lim“ autom slu­žbe hit­ne po­mo­ći ko­je će ko­ri­sti­ti hit­na po­moć Pet­nji­ce za po­tre­be gra­đa­na. Oče­ku­ju­ći Vas u Pet­nji­ci pri­je iz­bo­ra „po slu­žbe­noj du­žno­sti“ ma­kar još jed­nom, na­da­mo se da će ,na­rod­ski re­če­no, za gra­đa­ne Pet­nji­ce bi­ti „tre­ća sre­ća“ i da će sa­da već vi­še­go­di­šnje in­si­sti­ra­nje OO SDP-a Pet­nji­ce za for­mi­ra­nje Hit­ne po­mo­ći uro­di­ti plo­dom za va­šeg man­da­ta – po­ruč­ju iz pet­njič­kog od­bo­ra SDP-a i kon­sta­tu­ju da ka­da tre­ba da se pro­si­pa de­ma­go­gi­ja i ku­ka zbog du­go­va na­pra­vlje­nih u zdrav­stvu, do­la­zi se u Pet­nji­cu.
- Već du­go uka­zu­je­mo na to da je Pet­nji­ca je­di­na op­šti­na u Cr­noj Go­ri ko­ja ne­ma or­ga­ni­zo­va­nu 24-ča­sov­nu zdrav­stve­nu za­šti­tu na in­sti­tu­ci­o­na­lan na­čin u vi­du Slu­žbe Hit­ne me­di­cin­ske po­mo­ći. Čak i op­šti­na Gu­si­nje ko­ja je taj sta­tus do­bi­la na­kon Pet­nji­ce taj vid zdrav­stve­ne za­šti­te za svo­je gra­đa­ne je obez­bi­je­di­la. Vi­di­mo da lo­kal­na vlast taj pro­blem iz ne­zna­nja ili ne­htje­nja uop­šte ne re­gi­stru­je i sto­ga vje­ro­vat­no i ne re­a­gu­je na na­čin pri­mje­ran tom pro­ble­mu, već im­pro­vi­zu­ju­ći ko­je­ka­kve mo­da­li­te­te za­ma­glju­ju oči svo­jim gra­đa­ni­ma, ko­ji ne do­bi­ja­ju na taj na­čin mi­ni­mum si­gur­no­sti ka­kvu ima­ju gra­đa­ni osta­lih op­šti­na. Na­po­mi­nje­mo da je uda­lje­nost naj­bli­že Hit­ne po­mo­ći ko­ja se na­la­zi u Be­ra­na­ma do po­je­di­nih pet­njič­kih mje­sta i pre­ko 40 km i da je kraj­nje po­ra­ža­va­ju­će i za mi­ni­stra zdra­vlja ko­ji dru­gi put do­la­zi bez kon­kret­nog rje­še­nja za ovaj pro­blem, a i za lo­kal­nu vlast ko­ja je do­zvo­li­la da pro­đe ovo­li­ko vre­me­na a da na­rod u Pet­nji­ci i da­lje bu­de u smi­slu do­stup­no­sti zdrav­stve­ne za­šti­te gra­đa­ni dru­gog re­da- is­ti­ču iz pet­njič­kog od­bo­ra SDP-a i na­gla­ša­va­ju da je u Pet­nji­ci pri­o­ri­tet otvo­ri­ti slu­žbu Hit­ne po­mo­ći u pu­nom ka­pa­ci­te­tu bez bi­lo ka­kve im­pro­vi­za­ci­je. D.J.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"