Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Šešelj sprema listu za izbore * Vlada popustila pod pritiskom opozicije * Stojanoviću ostavka ili optužnica * Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Ubica namamio žrtve preko Fejsbuka * Pilot i ranije letio tom putanjom
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-07-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Hu Čunjung, portparol MIP-a Narodne Republike Kine:
Smatramo da je NATO proizvod hladnog rata i Kina se protivi uključivanju dodatnih država.

Vic Dana :)

На разгласу у авион капетан обавјештава путнике да ће авион ускора да слети. Након тога он заборави да искључи микрофон и цио авион чује разговор у пилотској кабини.
- Шта ћемо радити у Београду?
- Шта ја знам. Реци ти?- одговара копилот.
- Знаш шта? Прво ћемо несто појести, па мало ћемо попити, а онда ћемо узети ове двије стујардесе па ја ћу једну а ти другу. Важи?- пита пилот.
Једна од стујардеса кад је чула да је пилот заборавио разглас потрчи да им то каже али баш пред врата се спотакне, а на то ће једна старија бака која је била међу путнике:
- Полако дијете, зар ниси чула прво ће нешто појести..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MJEŠTANI GORNJIH KOMINA POZVALI MIRKA ĐAČIĆA I ZORANA ČOLOVIĆA Traže asfalt na putu za selo Mještani Gornjih Komina poručuju da se lokalna uprava oglušila od njihove zahtjeve, te da je neprihvatljivo da se asfaltiranje svake godine vrši na istim putnim pravcima
Na­kon što je u me­di­ji­ma ob­ja­vlje­na in­for­ma­ci­ja da će se ove go­di­ne as­fal­ti­ra­nje se­o­skih pu­te­va vr­ši­ti sa­mo do se­la Ho­će­vi­ne, Du­bo­či­ce, Pu­po­vi­ća, Kli­sme­ri­na, Le­ver Ta­re i Do­nje Rud­ni­ce, mje­šta­ni Gor­njih Ko­mi­na po­zva­li su pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Mir­ka Đa­či­ća i se­kre­ta­ra Se­kre­ta­ri­ja­ta za pu­te­ve Zo­ra­na Čo­lo­vi­ća da jav­no sa­op­šte ko­ji su kri­te­ri­ju­mi ko­ri­šće­ni ka­da su ovi pu­te­vi oda­bra­ni za as­fal­ti­ra­nje. Mje­šta­ni Gor­njih Ko­mi­na po­ru­ču­ju da se lo­kal­na upra­va oglu­ši­la od nji­ho­ve za­htje­ve, te da je ne­pri­hva­tlji­vo da se as­fal­ti­ra­nje sva­ke go­di­ne vr­ši na istim put­nim prav­ci­ma.
- Po­što smo vam se do­sad obra­ća­li vi­še pu­ta, pi­sme­no i usme­no, i po­zi­va­li Vas da nas po­sje­ti­te ka­ko bi se uvje­ri­li u sta­nje pu­ta u na­šem na­se­lju u ko­me ži­vi 40 i vi­še do­ma­ćin­sta­va, a Vi se oglu­ši­li o na­še po­zi­ve sa­da Vam se jav­no obra­ća­mo da sa­o­šti­te ko­ji su to kri­te­ri­ju­mi ko­ji­ma se ru­ko­vo­di­la lo­kal­na upra­va pri oda­bi­ru se­o­skih pu­te­va za aas­fal­ti­ra­nje – na­vo­di se u po­zi­vu mje­ša­tan Gor­njih Ko­mi­na upu­će­nom Đa­či­ću i Čo­lo­vi­ću uz kon­sta­ta­ci­ju da je ukup­na du­ži­na pu­ta ko­ji tre­ba al­fa­ti­ra­ti u nji­ho­vom se­lu oko je­dan ki­lo­me­tar. Mje­šta­ni po­zi­va­ju Đa­či­ća i Čo­lo­vi­ća, kao i pred­s­tav­ni­ke me­di­ja da do­đu u Gor­nje Ko­mi­ne i na li­cu mje­sta se uvje­re u lo­še sta­nje put­ne mre­že.
Na po­ziv mje­šta­na Gor­njih Ko­mi­na pred­sjed­nik op­šti­ne se ni­je oda­zvao ali je na ne­dav­no odr­ža­noj kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re sa­o­o­štio da se as­fal­ti­ra­nje vr­ši ta­mo gdje je ra­ni­je po­če­to.Đa­čić je tom pri­li­kom na­gla­sio da ne­ma zlo­u­po­tre­be ni ka­da se as­fal­ti­ra 800 me­ta­ra pu­ta pre­ma se­lu Ho­će­vi­na, oda­kle je nje­gov otac.
-U de­ve­de­set od­sto slu­ča­je­va pu­te­vi se as­fal­ti­ra­ju ta­mo gdje je to bi­la za­po­če­la pret­hod­na lo­kal­na vlast - ka­zao je Đa­čić.
Pri­je ne­ko­li­ko da­na pred­sjed­nik Op­štin­skog od­bo­ra No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je Mi­lan Le­kić kri­ti­ko­vao je op­štin­sku vlast da as­fal­ti­ra­ju pu­te­ve sa­mo do onih se­la oda­kle su op­štin­ski funk­ci­o­ne­ri. Le­kić je ka­zao da je to ura­đe­no i pro­šle go­di­ne i na­veo da je do se­la Ho­će­vi­ne, oda­kle je Đa­čić, as­fal­ti­ra­no 500 me­ta­ra pu­ta, a da je ove go­di­ne pla­ni­ra­no da se as­fal­ti­ra još 800 me­ta­ra. Do se­la Do­nja Rud­ni­ca, Du­bo­či­ca, Le­ver Ta­ra, pro­šle go­di­ne as­fal­ti­ra­no je po po­la ki­lo­me­tra pu­te­va, a ove go­di­ne ista se­la su u pla­nu as­fal­ti­ra­nja put­ne mre­že. Iz tih se­la por­ije­klom su glav­ni ad­mi­ni­stra­tor Sa­ša Ječ­me­ni­ca, pot­pred­sjed­ni­ci op­šti­ne Lju­bi­ša Ćur­čić i Ane­la Kri­je­što­rac. Ove go­di­ne je pla­ni­ra­no as­fal­ti­ra­nje pu­ta u du­ži­ni od po­la ki­lo­me­tra do se­la Kli­sme­ri­na, jer je, ka­ko tvr­di Le­kić, ta­mo ro­đen se­kre­tar Se­kre­ta­ri­ja­ta za pu­te­ve Zo­ran Čo­lo­vić. B.Je.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"