Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Šešelj sprema listu za izbore * Vlada popustila pod pritiskom opozicije * Stojanoviću ostavka ili optužnica * Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Ubica namamio žrtve preko Fejsbuka * Pilot i ranije letio tom putanjom
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-07-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Hu Čunjung, portparol MIP-a Narodne Republike Kine:
Smatramo da je NATO proizvod hladnog rata i Kina se protivi uključivanju dodatnih država.

Vic Dana :)

На разгласу у авион капетан обавјештава путнике да ће авион ускора да слети. Након тога он заборави да искључи микрофон и цио авион чује разговор у пилотској кабини.
- Шта ћемо радити у Београду?
- Шта ја знам. Реци ти?- одговара копилот.
- Знаш шта? Прво ћемо несто појести, па мало ћемо попити, а онда ћемо узети ове двије стујардесе па ја ћу једну а ти другу. Важи?- пита пилот.
Једна од стујардеса кад је чула да је пилот заборавио разглас потрчи да им то каже али баш пред врата се спотакне, а на то ће једна старија бака која је била међу путнике:
- Полако дијете, зар ниси чула прво ће нешто појести..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni STARTOVALA MANIFESTACIJA „UDAHNI KOLAŠIN”
Pazarni dan za berićetno ljeto
Sa manifestacije u Kolašinu Pazarni dan za berićetno ljeto
KO­LA­ŠIN -Na glav­nom grad­skom tr­gu u Ko­la­ši­nu ju­če je i zva­nič­no star­to­va­la tra­di­ci­o­nal­na ma­ni­fe­sta­ci­ja „Udah­ni Ko­la­šin“ ko­ja je obi­lje­že­na do­ga­đe­jem na­zva­nim „pa­zar­ni dan “. Ovo je tre­ća go­di­na za re­dom ka­ko je ova ma­ni­fe­sta­ci­ja po­sta­la tra­di­ci­o­na­na a ono što je či­ni spe­ci­fič­nom su iz­lo­že­ni ruč­ni ra­do­vi i su­ve­ni­ri. Or­ga­ni­za­to­ri ma­ni­fe­sta­ci­je su tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja Ko­la­ši­na i NVO Na­tu­ra, a „Dru­štvo pri­ja­te­lja Ko­la­ši­na“ je ge­ne­ral­ni po­kro­vi­telj sve ukup­nog ljet­njeg pro­gra­ma u gra­du na Ta­ri. Or­ga­ni­za­to­ri ko­la­šin­skog „pa­zar­nog da­na” su is­ta­kli da je ove go­di­ne zna­čaj­ni do­pri­nos ma­ni­fe­sta­ci­ji da­la i NVO „Kla­ster­ska ini­ci­ja­ti­va“ ko­ja je su­or­ga­ni­za­tor do­ga­đa­ja. Ova NVO se ba­ve te­ma­ma po­ljo­pri­vre­de i po­ma­žu po­ljo­pri­vred­ni­ci­ma u pi­sa­nju pro­jekata i po­vez­i­va­nju tu­ri­zma i po­ljo­pri­vre­de.
Pre­ma ri­je­či­ma di­rek­to­ri­ce TO Ko­la­šin Sla­đa­ne Kr­ši­ka­pe ove go­di­ne iz­lo­že­ni su or­ga­ni­ski pro­iz­vo­di i svi po­sje­ti­o­ci mo­gli su da ih pro­ba­ju. Ta­ko­đe, i dva re­so­tra­na na­ci­o­nal­ne ku­hi­nje „Vi­li­ne vo­de“ i „Ama­net“ iz­lo­ži­li su svo­ju po­nu­du.
- Ove go­di­ne ni­je­smo or­ga­ni­zo­va­li tak­mi­če­nje u pri­pre­ma­nju ka­ča­ma­ka ali smo se po­tru­di­li da za sve po­sje­ti­o­ce obez­bi­je­di­mo do­volj­nu ko­li­či­nu na­ci­o­nal­nih je­la kao što su pri­ga­ni­ce, pi­te, si­re­vi, med... Sve to su mo­gli da de­gu­sti­ra­ju - ka­za­la je Kr­ši­ka­pa do­da­ju­ći da je sle­de­ći „pa­zar­ni dan” pla­ni­ran za av­gust.
Vla­snik re­sto­ra­na „Vi­li­ne vo­de” Ste­fan Du­kić ka­že da su u nji­ho­voj po­nu­di je­la is­pod sa­ča, i da je u ljet­njem pe­ri­o­du de­li­ka­tes ja­re­ti­na is­pod sa­ča. Re­sto­ran se ina­če na­la­zi na pu­tu pre­ma ski cen­tru i ra­di se o re­sto­ra­nu ko­ji je vr­lo do­bro po­sje­ćen u zim­skom pe­ri­o­du.
- Od ka­da je i lje­ti po­če­la sa ra­dom i ži­ča­ra po­sje­će­nost je ta­man kao i zi­mi. Uz do­bar kva­li­tet hra­ne, iz­u­zet­nu uslu­gu i pri­la­go­đe­ne ci­je­ne na­ši go­sti pre­po­za­na­ju re­sto­ran „Vi­li­ne vo­de” kao mje­sto gdje se ra­do vra­ća­ju – is­ti­če Du­kić.
Pro­zvo­đač me­da Mi­lo­rad Glo­ba­re­vić iz Pod­go­ri­ce na svom štan­du je ka­že iz­lo­žio pro­iz­vo­de za zdra­vlje. Bio je tu pla­nin­ski i li­vad­ski med, pa do­ma­ća ra­ki­ja sa me­dom, li­ker od bo­rov­ni­ce, ora­ha i ma­li­na, kao i mje­ša­vi­ne me­da, bi­lja i pro­po­li­sa ko­je su, ka­ko tvr­di Glo­ba­re­vić, či­sto zdravlje.
Ma­šan Bo­jić iz Bi­je­log Po­lja ka­že da mu ni­je bi­lo te­ško da do­đe u Ko­la­šin po po­zi­vu LTO ka­ko bi iz­lo­žio svo­je ru­ko­tvo­ri­ne. Na nje­go­vom štan­du bi­li su iz­lo­že­ni ruč­no iz­ra­đe­ni mag­ne­ti.
- Ci­je­ne su po­volj­ne i sva­ko se od­lu­či da mag­net ku­pi kao su­ve­nir -ke­že Bo­jić ko­ji je iz­lo­žio mag­ne­te u bo­ja­ma za­sta­va Sr­bi­je, Cr­ne Go­re, biv­še SFRJ kao i mag­net sa sli­kom ma­na­sti­ra Ostrog, i red mag­ne­ta sa li­kom Jo­si­pa Bro­za Ti­ta.J.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"