Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Šešelj sprema listu za izbore * Vlada popustila pod pritiskom opozicije * Stojanoviću ostavka ili optužnica * Brano samo od Zeta filma zaradio 261.000 * Ubica namamio žrtve preko Fejsbuka * Pilot i ranije letio tom putanjom
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-07-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Hu Čunjung, portparol MIP-a Narodne Republike Kine:
Smatramo da je NATO proizvod hladnog rata i Kina se protivi uključivanju dodatnih država.

Vic Dana :)

На разгласу у авион капетан обавјештава путнике да ће авион ускора да слети. Након тога он заборави да искључи микрофон и цио авион чује разговор у пилотској кабини.
- Шта ћемо радити у Београду?
- Шта ја знам. Реци ти?- одговара копилот.
- Знаш шта? Прво ћемо несто појести, па мало ћемо попити, а онда ћемо узети ове двије стујардесе па ја ћу једну а ти другу. Важи?- пита пилот.
Једна од стујардеса кад је чула да је пилот заборавио разглас потрчи да им то каже али баш пред врата се спотакне, а на то ће једна старија бака која је била међу путнике:
- Полако дијете, зар ниси чула прво ће нешто појести..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni IZ BUDVANSKOG PARKING SERVISA PORUČILI RADOMIRU GLENDŽI Neće da odgovaraju na neosnovane optužbe
BU­DVA - Iz Doo Par­king ser­vis Bu­dva re­a­go­va­li su na od­go­vor Ra­do­mi­ra Glen­dže upu­ćen di­rek­to­ri­ma ovog pred­u­ze­ća An­tu De­lo­i­ku i Dra­ga­nu Li­je­še­vi­ću. Oni na­gla­ša­va­ju da Glen­dža u svo­jim sa­op­šte­nji­ma umje­sto ar­gu­me­na­ta ko­ri­sti niz neo­sno­va­nih op­tu­žbi pro­tiv za­po­sle­nih u doo Par­king ser­vis.
- Iskre­no nam je žao što je Glen­dža za­bo­ra­vio svo­ju pra­vu funk­ci­ju kao ovla­šće­nog pred­stav­ni­ka opo­zi­ci­je za pra­će­nje slo­bod­nih i fer iz­bo­ra, te me­di­je ko­ri­sti kao alat za pri­ku­plja­nje la­kih po­e­na. Do­sa­da ni jed­no pi­ta­nje ko­je je Glen­dža po­sta­vio ve­za­no za po­slo­va­nje pred­u­ze­ća ni­je osta­lo bez od­go­vo­ra, ipak on i da­lje ubje­đu­je jav­nost da to ni­je ta­ko, te se­be pred­sta­vlja kao čo­vje­ka ko­ji že­li da spa­se svi­jet od ne­prav­de. Kon­fe­re­ci­je za me­di­je te broj­ne iz­ja­ve bez po­kri­ća oda­ju uti­sak da Glen­dža že­li da se osve­ti pred­u­ze­ću zbog to­ga što je zbog po­vre­de rad­ne oba­ve­ze 2014. ostao bez po­sla. Ra­zu­mi­je­mo go­spo­di­na Glen­džu u svo­jim na­mje­ra­ma ali ih ne oprav­da­va­mo, ne zbog ru­ko­vod­stva ko­je on kon­stant­no neo­sno­va­no op­tu­žu­je, već zbog pe­de­set za­po­sle­nih u pred­u­ze­ću ko­je ne­pre­sta­no bla­ti svo­jim me­dij­skim na­stu­pi­ma i ne­i­sti­na­ma ko­je go­vo­ri. Broj za­ka­za­nih sjed­ni­ca te pi­ta­nja ko­je Glen­dža po­sta­vlja pred­u­ze­ću sa­mo ote­ža­va­ju rad u pe­ri­o­du ka­da pred­u­ze­će ostva­ru­je naj­vi­še pri­ho­da, ipak, pod­sje­ća­mo, na sve mu se ured­no od­go­vo­ri- na­ved­no je u sa­o­šte­nju za jav­nost Doo Par­king ser­vis, uz pod­sje­ća­nje da od­lu­ka su­da da se Glen­dža vra­ti na po­sao ni­je ko­nač­na već pri­vre­me­na, te da on u pred­u­ze­ću tra­ži sta­tus di­rek­to­ra, i da sva­ko dru­go op­ho­đe­nje ili ne­is­pu­nja­va­nje uslo­va sma­tra op­struk­ci­jom.
- Tre­ba li da pod­sje­ća­mo da je Glen­dža zbog slič­nih po­stu­pa­ka do­bio is­pi­sni­cu iz stran­ke ko­je je bio član. Is­ti­če­mo da nas kao pred­u­ze­će ne za­ni­ma nje­go­vo po­li­tič­ko opre­dje­lje­nje, ali nas sva­ka­ko in­te­re­su­ju nje­go­ve na­mje­re pre­ma pred­u­ze­ću i da će ko­nač­no pre­sta­ti da na ova­kav na­čin kom­pro­mi­tu­je pred­u­ze­će- na­gla­ša­va­ju iz Doo„Par­king sr­vis” uz po­ru­ku Glen­dži da pu­sti nad­le­žne da se ba­ve na­vod­nim fi­nan­sij­skim mal­ver­za­ci­ja­ma, a to „da li ru­ko­vod­stvo Par­king ser­vi­sa tre­ba da za­vr­ši u za­tvo­ru ili ne, ne tre­ba da bu­de nje­go­va bri­ga”.
- Ape­lu­je­mo na Glen­džu da poč­ne da ra­di svoj po­sao kao pred­stav­nik opo­zi­ci­je za pra­će­nje slo­bod­nih i fer iz­bo­ra i pi­ta­mo se, uko­li­ko svi čla­no­vi opo­zi­ci­je ra­de po Glen­dži­nom mo­de­lu, da li je vri­je­dio sav trud da u pot­pu­no­sti bu­du uklju­če­ni u pra­će­nje ra­da in­sti­tu­ci­ja si­ste­ma jer ako se ova­ko na­sta­vi, či­ni se da će i ono do­bro što čla­no­vi opo­zi­ci­je ra­de pa­sti u sjen­ku- za­klju­ču­ju u Par­king ser­vi­su i na­gla­ša­va­ju da se vi­še ne­će ogla­ša­va­ti na ino­for­ma­ci­je ko­je Glen­dža iz­no­si u jav­nost.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"