Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2015-04-29 PORODICA DIREKTORA LUČKE UPRAVE PRIJAVILA VELIKU IMOVINU Lučići vlasnici pet stambenih prostora Mladen Lučić posjeduje 4,24 odsto, odnosno 17.525 akcija u Luci Kotor Generalni direktor Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Aleksandar Pavićević vlasnik je 50 odsto firme „Adizes Montenegro”, koju je osnovao zajedno sa kompanijom „Adizes insitute llc” iz SAD
Di­rek­tor Luč­ke upra­ve Cr­ne Go­re Mla­den Lu­čić pro­šle go­di­ne do­bio je 18.356 eura na ime di­vi­den­de, od­no­sno pro­fi­ta po osno­vu ak­ci­ja ko­je po­sje­du­je u Lu­ci Ko­tor. Lu­čić je Ko­mi­si­ji za spre­ča­va­nje su­ko­ba in­te­re­sa pri­ja­vio da nje­go­va po­ro­di­ca po­sje­du­je pet stam­be­nih pro­sto­ra.
U nje­go­vom iz­vje­šta­ju o imo­vi­ni i pri­ho­di­ma, ko­ji je ob­ja­vljen na saj­tu Ko­mi­si­je, na­ve­de­no je da po­sje­du­je 4,24 od­sto, od­no­sno 17.525 ak­ci­ja u ko­tor­skoj lu­ci. Ipak, u iz­vje­šta­ju je na­ve­de­na ne­ja­sna kon­sta­ta­ci­ja po­red nat­pi­sa da je Lu­čić pre­nio pra­va upra­vlja­nja ka­ko to na­la­že Za­kon o spre­ča­va­nju su­ko­ba in­te­re­sa, pa sto­je ri­je­či „pro­da­to ug. o ras. po­slo­vi­ma CKB”.
Na ime Mla­de­na Lu­či­ća vo­di se po­ro­dič­na ku­ća od 260 kva­dra­ta u Ko­to­ru, a na nje­go­vu su­pru­gu Ve­snu stan od 31 me­tra kva­drat­nog u Pod­go­ri­ci. Lu­či­ćev sin Želj­ko la­ni je po­čeo da ra­di u Luč­koj ka­pe­ta­ni­ji gdje mu je pla­ta 350 eura, a vla­snik je sta­na od 94 kva­dra­ta u Ko­to­ru i auto­mo­bi­la „audi 5”. Dru­gi sin Mi­ljan Lu­čić ra­di u Por­to Mon­te­ne­gru gdje mu je pla­ta 550 eura, a vla­snik je sta­na od 94 kva­dra­ta u Ko­to­ru.
Nji­ho­va se­stra Želj­ka ni­je za­po­sle­na, a na nje­no ime se vo­di stan od 59+35 kva­dra­ta i auto­mo­bil „golf 6”. Nje­go­va dje­ca su stam­be­no pi­ta­nje ri­je­ši­la ta­ko što su, ka­ko se ka­že u iz­vje­šta­ju, sta­no­ve do­bi­li na po­klon.
Kao di­rek­tor Luč­ke upra­ve, Lu­čić ima pla­tu 767 eura. On je u iz­vje­šta­ju o imo­vi­ni na­veo da go­di­šnje ima 3.000 eura pri­ho­da od ren­ti­ra­nja stam­be­nog pro­sto­ra.
Ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­ci­je za raz­voj ma­lih i sred­njih pred­u­ze­ća Alek­san­dar Pa­vi­će­vić vla­snik je 50 od­sto fir­me „Adi­zes Mon­te­ne­gro”, ko­ju je osno­vao za­jed­no sa kom­pa­ni­jom „Adi­zes in­si­tu­te llc” iz SAD.
Pa­vi­će­vić je pri­ja­vio da mu je pla­ta 619, dok do­dat­nih 100 eura pri­ho­du­je kao od­bor­nik u Skup­šti­ni op­šti­ne Da­ni­lov­grad, a vo­lon­ti­ra kao pred­sjed­nik fud­bal­skog klu­ba „Iskra”. Na nje­go­vo ime vo­di se auto­mo­bil „ki­ron džip”. Kre­dit­no je za­du­žen 30.000 eura ko­je tre­ba da ot­pla­ti za 15 go­di­na.
Iz­vr­šni di­rek­tor pred­u­ze­ća Mon­te­kar­go Mi­li­vo­je Pa­vi­će­vić ima pla­tu od 1.100 eura i vla­snik je sta­na od 86 kva­dra­ta u Pod­go­ri­ci.
Nje­go­va su­pru­ga Sne­ža­na, zva­nič­no ne­za­po­sle­na, ima dvi­je stam­be­ne je­di­ni­ce. Ta­ko se na nje­no ime vo­di stan od 50 me­ta­ra kva­drat­nih u Bu­dvi i stam­be­na je­di­ni­ca od 96 kva­dra­ta u Pod­go­ri­ci.
Nji­hov sin Mi­loš za­po­slen je u Uprav­nom su­du gdje mu je pla­ta 300 eura.
M.S.


Pe­jo­vić ku­pio stan

Dr­žav­ni se­kre­tar za evrop­ske in­te­gra­ci­je, glav­ni pre­go­va­rač za vo­đe­nje pre­go­vo­ra o pri­stu­pa­nju Cr­ne Go­re Evrop­skoj uni­ji i am­ba­sa­dor pri mi­si­ji EU Alek­san­dar An­dri­ja Pe­jo­vić pri­ja­vio je Ko­mi­si­ji da mu je pla­ta 3.519 eura. Na nje­go­vo ime se vo­di stan od 25 me­ta­ra kva­drat­nih u Be­o­gra­du, a od pro­šle go­di­ne je ri­je­šio i stam­be­no pi­ta­nje u Pod­go­ri­ci ku­piv­ši stam­be­nu je­di­ni­cu od 96 me­ta­ra kva­drat­nih.
Na nje­go­vo ime se vo­di auto­mo­bil mar­ke „ma­zda”, kao i ak­ci­je u Ja­dran­skom bro­do­gra­di­li­štu. Pe­jo­vić je kod So­si­je­te že­ne­ral ban­ke za­du­žen 25.000 eura ko­je je is­ko­ri­stio za ku­po­vi­nu sta­na.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"