Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2015-04-29 REAGOVANJE OPŠTINE BUDVA NA TEKST „ZA LJETOVANJE SEKULIĆA OPŠTINA PLATILA 10.654 EURA” Prijateljski rezervisali smještaj
Slu­žba za od­no­se s jav­no­šću Op­šti­ne Bu­dva re­a­go­va­la je po­vo­dom tek­sta „Za lje­to­va­nje Se­ku­li­ća Op­šti­na pla­ti­la 10.654 eura“, ko­ji je ob­ja­vljen u „Da­nu“ na stra­ni 13. Re­a­go­va­nje pre­no­si­mo in­te­gral­no.
– Od sve­ga što je na­ve­de­no u tek­stu ko­ji je pom­pe­zno na­ja­vljen na na­slov­noj stra­ni, isti­na je je­di­no da je po­sred­stvom za­po­sle­nih u Op­šti­ni Bu­dva ura­đe­na re­zer­va­ci­ja smje­šta­ja za Pre­dra­ga Se­ku­li­ća, ta­da­šnjeg mi­ni­stra odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma, i Iva­nu Bu­la­to­vić, ta­da­šnju še­fi­cu ka­bi­ne­ta i nji­ho­ve po­ro­di­ce. Za­mo­lje­ni od stra­ne go­spo­di­na Se­ku­li­ća i go­spo­đe Bu­la­to­vić, to smo ura­di­li pot­pu­no pri­ja­telj­ski, bez ika­kvih na­zna­ka o even­tu­al­nom pre­u­zi­ma­nju du­ga. Op­šti­ni Bu­dva ni­ka­da ni­je pro­ce­su­i­ra­na fak­tu­ra ko­ja se od­no­si na fi­nan­si­ra­nje lje­to­va­nja, kao što je u tek­stu na­ve­de­no, o če­mu i svje­do­če is­klju­či­vo re­zer­va­ci­je ko­je su pri­ka­za­ne u li­stu „Dan“, kao tzv. do­kaz. Još ma­nje je isti­na da je bo­ra­vak Se­ku­li­ća i Bu­la­to­vić­ke u Bu­dvi pla­ćen od stra­ne Op­šti­ne Bu­dva, kao što je to ne­i­sti­ni­to na­ve­de­no u na­slo­vu – na­vo­di se u re­a­go­va­nju.


OD­GO­VOR RE­DAK­CI­JE
Va­še du­še ne­ma na­da­le­ko

S ob­zi­rom na va­še pri­ja­telj­ske na­mje­re ko­je ste ima­li ka­da ste pru­ža­li uslu­ge biv­šem mi­ni­stru Pre­dra­gu Se­ku­li­ću i nje­go­voj ta­da­šnjoj še­fi­ci ka­bi­ne­ta Iva­ni Bu­la­to­vić, na­ša re­dak­ci­ja će vas zdu­šno pre­po­ru­či­ti na­šim či­ta­o­ci­ma i gra­đa­ni­ma da ka­da im za­tre­ba ne­ka slič­na re­zer­va­ci­ja da vam se obra­te. Ne sum­nja­mo da će­te im iza­ći u su­sret.
Ču­di da ste baš vi re­zer­vi­sa­li lje­to­va­nje za mi­ni­stra, po­red nje­ga ži­vog i nje­go­ve še­fi­ce ka­bi­ne­ta, ko­ja je, uz­gred re­če­no, lje­to­va­la u istom ho­te­lu.
Da li je Op­šti­na Bu­dva do­bi­ja­la fak­tu­re ko­je se od­no­se na fi­nan­si­ra­nje lje­to­va­nja po­me­nu­tih oso­ba, pro­vje­ri­te u svo­jim slu­žba­ma, s ob­zi­rom da je to du­go­va­nje po­sta­lo pred­met sud­skog po­tra­ži­va­nja fir­me „Ma­e­stral turs“, ko­ja ga­zdu­je ho­te­lom u ko­jem ste vr­ši­li pri­ja­telj­ske uslu­ge re­zer­va­ci­ja smje­šta­ja za Se­ku­li­će i Bu­la­to­vi­će. Upra­vo na re­zer­va­ci­ji na ko­ju se po­zi­va­te na­ve­de­no je da se na­pla­ta pru­že­nih uslu­ga vr­ši kod Op­šti­ne Bu­dva.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"