Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura - datum: 2015-04-29 BRANKO ĐUROVIĆ PREDSTAVIO SVOJE SLIKE U BOGETIĆIMA
Izložba dar za rođendan
Izložba dar za rođendan
Dru­ga sa­mo­stal­na iz­lo­žba dva­de­set­tro­go­di­šnjeg Bran­ka Đu­ro­vi­ća otvo­re­na je ju­če u nje­go­voj ro­di­telj­skoj ku­ći u mje­stu Bo­ge­ti­ći, kod Nik­ši­ća. Lju­bi­te­lji­ma umjet­no­sti, pri­ja­te­lji­ma i ro­đa­ci­ma Đu­ro­vić je pred­sta­vio tri­de­se­tak ra­do­va ko­ji su bi­li iz­lo­že­ni u dvo­ri­štu nji­ho­vog do­ma, a iz­lo­žbu su mu pri­re­di­li ro­di­te­lji, maj­ka Mi­ra i otac Mi­tar, po­vo­dom nje­go­vog 24. ro­đen­da­na.
Ka­ro­li­na Pa­jo­vić, de­fek­to­log Osnov­ne ško­le „Ol­ga Go­lo­vić“, gdje je Đu­ro­vić po­ha­đao na­sta­vu, is­ta­kla je da su nje­go­vi ra­do­vi od­u­vi­jek ukra­ša­va­li zi­do­ve uči­o­ni­ce, a Bran­ko­vu da­ro­vi­tost kao nje­go­va pr­va uči­te­lji­ca pri­mi­je­ti­la go­to­vo na po­čet­ku nje­go­vog ško­lo­va­nja.
- Ra­do­sna sam i po­seb­no im­pre­si­o­ni­ra­na onim što da­nas vi­dim, ka­za­la je, iz­me­đu osta­log, Pa­jo­vić.
Bran­ko Đu­ro­vić, is­ta­kla je ona, u ško­li je bio od­li­čan uče­nik, pri­mje­ran u sve­mu, li­je­po vas­pi­tan, sa­o­sje­ća­jan i dru­štven, pa su ga svi kao ta­kvog uvi­jek ra­do i pri­hva­ta­li. Po­red po­dr­ške dru­ga­ra iz ško­le, na­stav­nog oso­blja, za raz­voj Bran­ko­vog ta­len­ta po­seb­no i naj­vi­še su uti­ca­li nje­go­vi ro­di­te­lji ko­ji mu po­kla­nja­ju ne­se­bič­nu pa­žnju i lju­bav.
- Da­na­šnja Bran­ko­va iz­lo­žba je do­kaz ko­li­ko ro­di­telj­ska lju­bav mo­že da po­mog­ne da di­je­te na­đe svoj put u ži­vo­tu – is­ta­kla je Pa­jo­vić.
Maj­ka Mi­ra ka­že da se Bran­ko od ra­nog dje­tinj­stva za­ni­mao za sport, mu­zi­ku, sli­ka­nje... Htje­li su da po­ka­žu šta sve dje­ca mo­gu uz ma­lo po­mo­ći.
Iz­lo­žbu Bran­ka Đu­ro­vi­ća, či­ju or­ga­ni­za­ci­ju je po­mo­gao ma­na­stir Ostrog, zva­nič­no je otvo­rio no­vi­nar Dra­go­slav Du­ća Mi­la­čić ko­ji je ovim po­vo­dom pro­či­tao pje­smu po­sve­će­nu Bran­ku. Po­stav­ku su to­kom da­na po­gle­da­li i Bran­ko­vi dru­go­vi iz nik­šić­kog Dnev­nog cen­tra za dje­cu sa smet­nja­ma u raz­vo­ju.
B.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"